At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Carpe Diem » Madrasser

Carpe Diem madrasser

I denne kategori har vi samlet vores flotte udvalg af lækre Carpe Diem madrasser. Madrasser fra mærket Carpe Diem er det perfekte valg til dig, der gerne vil have en rigtigt god madras af gode materialer, som giver din krop den støtte og komfort, den har brug for. Carpe Diem madrasser er blandt de absolut bedste madrasser på markedet, hvorfor de udgør en øjensynlig del af vores sortiment her hos Schwarz Senge. Vores dygtige specialister står altid klar til at hjælpe dig med at vælge mellem de mange gode Carpe Diem madrasser og kan blandt andet tilbyde dig en gratis rygtest i vores fysiske forretning på Østerbro i København.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Hvis du skal vælge at investere i noget, der virkeligt har stor betydning for kvaliteten af din nattesøvn, så anbefaler vores specialister her hos Schwarz Senge altid, at du køber en rigtigt god madras. Madrassen giver den overordnede støtte til din krop, og her er Carpe Diem madrasser kendt for at udmærke sig. Carpe Diem madrasser former sig grundet deres unikke materialer og udformning nemt efter kroppens naturlige konturer. Carpe Diem madrasser er udviklet til at tilpasse sig dig og din krop samt bevægelser, imens du sover. Det giver en mere rolig og stabil søvn og overordnet komfort. Er du i tvivl om, hvilken madras fra Carpe Diem, der passer bedst til dig, kan du kigge forbi vores forretning på Østerbro i København og prøve alle modellerne fysisk, inden du træffer den endelige beslutning. En gratis rygtest foretaget af vores specialister kan ydermere hjælpe dig til at afgøre, hvilken af de mange Carpe Diem madrasser, du bør vælge.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge