Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Carpe Diem » Senge

Carpe Diem senge

Hvis du er på udkig efter en kvalitetsseng, der ergonomisk såvel som designmæssigt set er helt i top, er en Carpe Diem-seng et særdeles fornuftigt bud. På denne side og i vores butik i København kan du f.eks. se nærmere på kontinentalsengen med det unikke fjedersystem, der løfter din søvn og din livskvalitet til et helt nyt niveau. Det kan også være, at en elevationsseng passer perfekt til dit behov. Du finder også elevationssengen med lændestøtte, der giver dig ekstra støtte, når du sidder i sengen. Denne model har fantastisk trykaflastning og er designet i et bevidst og tidløst design.

Det er en stor beslutning at købe en seng. Det er det både, fordi en seng ikke er en lille udgift, og fordi sengen har kæmpe betydning for din søvn og dermed dit velbefindende, fysisk og mentalt. Hos Schwarz tager vi os god tid til at vejlede dig, når du kigger på Carpe Diem-senge og alle andre senge – vi glæder os til at se dig i vores butik.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Carpe Diem-senge er en ergonomisk og designmæssig delikatesse

   Sengene fra Carpe Diem er kendt for at være blandt de absolut bedste på markedet af flere årsager. Carpe Diem-senge er ergonomisk set på et utroligt højt niveau og er lavet af de bedste materialer. De fleste af modellerne er justerbare og har flere forskellige elevationsmuligheder. Carpe Diem-senge er desuden udført i et flot og moderne design, som vil tage sig pragtfuldt ud i ethvert soveværelse. Vi fører heldigvis et bredt sortiment af senge fra det svenske kvalitetsmærke hos Schwarz Senge. Er du klar til, at en designmæssig og ergonomisk delikatesse indtager soveværelset? Husk i øvrigt, at sengene kan udbygges med en af de smukke sengegavle fra Carpe Diem, som også forhandles hos Schwarz Senge.

   De flotte Carpe Diem-senge er ikke meget værd uden ekspertvejledning

   Du finder både vores store udvalg af Carpe Diem-senge her på vores webshop samt i vores fysiske forretning med tilhørende udstilling i København Ø. Men et stort udvalg er ikke meget værd uden den rette vejledning. For der er mange aspekter, som du bør overveje, før du træffer beslutningen om at købe ny seng. Hos Schwarz Senge er vores fornemste opgave netop at hjælpe dig med at finde den perfekte seng – sengen, som passer til lige netop dine behov. Og vi er godt rustede til at foretage den vejledning, der skal til. Vi har et godt hold af professionelle specialister ansat, og de står klar til at rådgive dig og eventuelt foretage en gratis rygtest, så du kan finde frem til den perfekte Carpe Diem-seng til lige netop dig.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge