Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Carpe Diem » Sengegavle

Carpe Diem sengegavle

Denne side rummer vores skønne udvalg af Carpe Diem-sengegavle. Sengegavlene fra svenske Carpe Diem passer til alle senge af samme mærke og er en rigtig flot tilføjelse til ethvert soveværelse. Sengegavle giver desuden ekstra støtte og komfort – det kan f.eks. være en fordel, når du når du sidder i din seng og læser eller ser en serie.

Ud fra billederne herunder kan du danne dig et indtryk af de forskellige designs, du har at vælge mellem, når det gælder Carpe Diem-sengegavle. Vær i øvrigt opmærksom på, at flere af vores gavle kan polstres med det samme stof, som du vælger til sengen.

Der vil desuden løbende være forskellige tilbud at finde herunder. Måske er du så heldig, at der er en nedsat sengegavl, der falder i din smag. Slå til og gør en god handel her hos Schwarz Senge. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi vores fysiske forretning, hvor du kan danne dig et endnu bedre indtryk af de smukke gavle.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Carpe Diem-sengegavle gør det nemt at skabe et helstøbt udtryk

   Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af sengen i dit soveværelse og skabe et mere helstøbt look, kan du med god grund overveje at købe en af de flotte sengegavle fra Carpe Diem, som forhandles her hos Schwarz Senge. Og det behøver på ingen måde at være svært og kompliceret. De forskellige Carpe Diem-sengegavle herover passer nemlig til alle senge fra Carpe Diem, hvilket gør det nemt for dig at træffe din beslutning. Du skal blot tage stilling til de designmæssige kvaliteter, såfremt du er indehaver af en seng af samme mærke.

   Vi hjælper dig gerne med at finde den rette Carpe Diem-sengegavl

   Har du spørgsmål eller lignende til vores udvalg af Carpe Diem-sengegavle? Du er altid velkommen til at ringe til os. Så hjælper vores dedikerede specialister med at finde en god løsning til dig og din seng. Ønsker du at se de flotte sengegavle i virkeligheden, kan du besøge os i vores forretning i Århusgade 85 i København. Her hjælper vi dig selvfølgelig også meget gerne med at finde den rette Carpe Diem-sengegavl, så du kan få skabt lige den atmosfære, du drømmer om.

   Soveværelset skal være et rum, som du slapper af i og føler dig godt tilpas i. I den sammenhæng spiller det visuelle også en rolle. Og her har madrassens fjedre ikke så meget at skulle have sagt – besøg os og lad os sammen finde ud af, hvilken sengegavl fra Carpe Diem, der passer til dig og dit soveværelse.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge