At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Carpe Diem » Tilbud/Udsalg/Restsalg

Carpe Diem senge - Køb Carpe Diem senge, madrasser og sengegavle

Carpe Diem Beds of Sweden er et firma, som fremstiller håndbyggede senge. De anvender udelukkede materialer, der tilgodeser gældende krav og kvalitet, miljø og komfort. Madrasserne er polstret med naturmaterialer som uld, bomuld, hør, og naturgummi. Sov med god samvittighed i en seng fra Carpe Diem. Carpe Diem's patentanmeldte specialindlæg bevirker, at sengens hårdest belastede fjedre, ikke giver tilsvarende hårdt returtryk mod din krop. De synker ganske enkelt ned i madrassen, hvilket bevirker, at returtrykket mod specielt skuldre og hofte mindskes, og støtte i taljen øges.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Vi sælger meget fra Carpe Diem Beds of Sweden. Dette firma har specialiseret sig i fremstilling af håndbyggede senge. Der anvendes altid, uden undtagelser, miljørigtige og komfortable materialer af højeste kvalitet. Derfor er Carpe Diem madrasser og senge det oplagte valg for dem, der tænker på miljøet, men som også sætter fokus på kvalitet. Carpe Diem madrasser kommer i materialer som uld, hør, naturgummi og bomuld.
   Carpe Diem har udviklet et specialindlæg, der bevirker, at de hårdest belastede fjedre i sengen ikke giver et hårdt returtryk mod din ryg, dine skuldre og dine hofter. Fjedrene synker derimod ned i madrassen.
   Vi tilbyder de bedste priser på artikler fra dette svenske mærke. Vi inviterer dig til at komme forbi vores butik på Østerbro, hvor du kan prøve sengene fra Carpe Diem inden køb.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge