Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » CUREM

CUREM

Hvis du holder af at støtte danske mærker, er du kommet til det rette sted. For CUREM, som du finder her på siden, er skabt i Danmark. Sengene fra det danske kvalitetsmærke opfylder tidens krav til design, teknik, funktionalitet og komfort. Produkter fra CUREM er desuden kun skabt af materialer af en holdbar kvalitet. Mærket er især kendt for en særlig viskoelastisk skum, der former sig perfekt til din krop.

Hos Schwarz Senge kan du blandt andet se nærmere på varer som den lækre madras, der giver dig perfekt åndbarhed og sovekomfort. Dermed er du garanteret vidunderlige nætter, som vil resultere i dejligt energifyldte dage. Men den gode stemning i soveværelset kommer også fra andet end skønne madrasser. Du vil sikkert gerne have et smukt og stilsikkert look i rummet, hvor du får søvnen, der er så vigtig for dit fysiske og mentale velbefindende. Hos os finder du den flotte sengegavl, der meget vel kan gå hen og blive prikken over i’et i din soveværelsesindretning.

Du får grundigt gennemtestede produkter fra CUREM

Hos Schwarz Senge bestræber vi os på at skabe et udvalg af de bedste mærker, og vi sætter desuden en ære i at tilbyde en masse varer fra danske producenter. Derfor er det en selvfølge, at vi også sælger produkter fra CUREM, der er en dansk producent af sunde senge. En af mærkets store styrker er den perfekte ventilation til kroppen.

Den perfekte ventilation i CUREM-produkterne er helt i tråd med den gennemgribende seriøsitet fra det danske brand. I 2014 åbnende CUREM et center, hvor mærkets produkter bliver grundigt testet ud fra fire kriterier: Hygiejne, ergonomi, sengeklima og holdbarhed. Da laboratoriet åbnede, var det det eneste af sin art i verden og dermed noget helt unikt. Takket være laboratoriet får du en helt særlig garanti for produkternes høje kvalitet.

Kombiner fordelene fra CUREM med vores ekspertviden

CUREM har mange lækre og grundigt gennemtestede produkter. Vi har sammensat et udvalg af vores favoritter fra det danske mærke her på siden. Klik på et af produkterne for at læse mere.

Vi udstiller også produkterne i vores showroom på Østerbro. Du er altid velkommen til at kigge forbi og snakke med en af vores ekspedienter, hvis du ønsker professionel rådgivning. Selvom møbler fra CUREM på bedste vis opfylder tidens krav til funktionalitet, komfort, teknik og design, er det selvfølgelig vigtigt, at du ender med lige det produkt, der passer til dig. Det er trods alt noget så fundamentalt som dit fysiske og mentale velbefindende, det handler om. Heldigvis er vores specialuddannede og erfarne medarbejdere klar til at vejlede dig.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge