At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Dunlopillo » Hovedpuder

Dunlopillo hovedpuder

Den rette hovedpude gør underværker for kvaliteten af din nattesøvn og for hvor udhvilet du føler dig. Med valget af en kvalitets Dunlopillo hovedpude kan du optimere din nattesøvn, så du vågner op frisk og veludhvilet. Vælg blandt andet mellem ergonomisk korrekte Dunlopillo hovedpuder i enten soft, medium eller fast hårdhed blandt produktsortimentet her på siden, hvor du kan finde den helt rigtige Dunlopillo hovedpude tilpasset dine individuelle behov og præferencer.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Blandt Schwarz Senges stærke produktudvalg finder du en af bestsellerne i form af de behagelige og ergonomisk korrekte Dunlopillo hovedpuder. Dunlopillo er en af verdens største producenter af hovedpuder i en høj kvalitet, og hos Schwarz Senge er vi storforhandlere af de populære og anerkendte Dunlopillo hovedpuder. Når det kommer til udvælgelsen af den rette Dunlopillo hovedpude til dig og dine behov, kan du vælge mellem et bredt udvalg af hovedpuder, eksempelvis med en kerne af naturlatex overtrukket med et blødt og behageligt dunbetræk. Mærket Dunlopillo producerer nogle af markedets mest komfortable og selvventilerende hovedpuder, som samtidig er udviklet til at være allergivenlige og til at aflaste din nakke og dine skuldre om natten. Med valget af en Dunlopillo hovedpude er du dermed sikret de bedst mulige betingelser for nattesøvnen. For optimal støtte og facon kan du eventuelt også se nærmere på udvalget af de smarte, formbare Contour hovedpuder, som former sig efter dine bevægelser og dermed giver den mest optimale balance mellem blødhed og støtte.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge