Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Dunlopillo » Madrasser

Dunlopillo madrasser

Hos Schwarz Senge forhandler vi udelukkende madrasser og senge fra de bedste brands på markedet, herunder den store, anerkendte producent Dunlopillo. Med valget af en Dunlopillo-madras til dig selv og familien sikrer du hele husstanden de bedste betingelser for en behagelig nattesøvn, som gør at I kan vågne op fulde af energi, friske og veludhvilede til en ny dag.

I vores udvalg her på siden kan du blandt andet se nærmere på boxmadrassen, topmadrassen og børnemadrassen. Hvilken type Dunlopillo-madras søger du? Du finder f.eks. den eksklusive boxmadras, der tager brugen af naturmaterialer til det højeste niveau. Vi forhandler ligeledes topmadrassen, der giver kroppen mulighed for at ånde.

Du vil sikkert også gerne købe det bedste til familiens yngste, og vi har selvfølgelig den allergivenlige børnemadras, der former sig perfekt til kroppen og giver optimal støtte. Uanset hvilket produkt, du vælger fra brandet, der opfandt naturlatex, får du et kvalitetsprodukt, som du kan regne med.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Dunlopillo-madrasser er til dig, der ikke vil gå på kompromis

   Mærket Dunlopillo er leverandører af et varieret udvalg af madrasser til dig, der er kvalitetsbevidst og ikke vil gå på kompromis med den gode nattesøvn. I og med at sortimentet af Dunlopillo-madrasser er bredt og alsidigt, er der mulighed for at finde den rette type madras til ethvert behov, når det gælder om at sikre de mest optimale betingelser for en god nats søvn.

   Vælg eksempelvis mellem madrasser, der har en komfortabel kerne af materialet naturlatex. Eller se nærmere på det lækre udvalg af boxsenge og boxmadrasser. Vær opmærksom på, at vores madrasser findes i mange størrelser. Du kan se størrelserne ved at klikke ind på de forskellige produkter – vi har blandt andet Dunlopillo-madrasser på 140 x 200, 160 x200 og 180 x 200.

   Dunlopillo-madrasser til forskellige behov og præferencer

   Det er ofte en smagssag, hvilken hårdhed madrassen skal have for, at du får det optimale udbytte af den, og af denne grund fås Dunlopillo-boxmadrasserne i tre forskellige hårdheder. Dermed er det op til dig at afgøre, hvilken hårdhed og variant, du foretrækker. Blandt sortimentet af Dunlopillo-madrasser finder du også de praktiske, vendbare madrasser samt de naturlige og allergivenlige baby- og børnemadrasser med vaskbart betræk, som samtidig er selvventilerende og Øko-Tex-certificerede.

   Kom gerne forbi vores forretning på Østerbro, hvor vi er klar til at vejlede dig, når du skal finde madrassen, der sender dig godt afsted til drømmeland og giver dig en dejlig energifyldt dag, når du vågner.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge