At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Dunlopillo » Madrasser

Dunlopillo madrasser

Hos Schwarz Senge forhandler vi udelukkende madrasser og senge fra de bedste brands på markedet, herunder den store, anerkendte producent Dunlopillo. Med valget af en Dunlopillo madras til dig selv og familien sikrer du hele husstanden de bedste betingelser for en behagelig nattesøvn, som gør at I kan vågne op fulde af energi, klare og veludhvilede til en ny dag.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Mærket Dunlopillo er garant for et varierende udvalg af Dunlopillo madrasser til dig, der er kvalitetsbevidst og ikke vil gå på kompromis med den gode nattesøvn. I og med at sortimentet af Dunlopillo madrasser er bredt og alsidigt, er der mulighed for at finde den rette type Dunlopillo madras til ethvert behov, når det gælder om at sikre de mest optimale betingelser for en god nats søvn. Vælg eksempelvis mellem Dunlopillo madrasser af typen Basic Topmadras eller Basic Duotop madras med en komfortabel kerne af materialet naturlatex, eller se nærmere på udvalget af boxsenge og boxmadrasser. Det er ofte en smagssag hvilken hårdhed madrassen skal have, for at du får det optimale udbytte af den, og af denne grund fås Dunlopillo boxmadrasserne i tre forskellige hårdheder. Dermed er det op til dig at afgøre, hvilken hårdhed og variant, du foretrækker. Blandt sortimentet af Dunlopillo madrasser finder du også de praktiske, vendbare madrasser samt de naturlige og allergivenlige baby- og børnemadrasser med vaskbart betræk, som samtidig er selvventilerende og Øko-Tex-certificerede.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge