At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Dunlopillo » Senge

Dunlopillo senge

Her på siden kan du vælge mellem diverse Dunlopillo senge, som giver god komfort og sikrer en naturlig og behagelig sovestilling. Vælg blandt andet mellem de funktionelle box-elevationssenge samt elevationssenge fremstillet i langtidsholdbare kvalitetsmaterialer, eller se nærmere på den velkendte kontinentalseng-model fra den anerkendte producent. Fælles for Dunlopillo senge er, at der er fokus på anatomisk korrekte designs samt anvendelsen af eksklusive møbelstoffer med en lang levetid.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Vælger du en Dunlopillo seng, vælger du samtidig et produkt i en høj kvalitet, som kan anvendes i mange år frem. Udvalget af Dunlopillo senge her på siden omfatter senge i mange forskellige størrelser og mål samt modeller, der giver noget for enhver smag. Blandt Dunlopillos sengesortiment finder du både den gængse kontinentalmodel samt diverse udgaver af de funktionelle elevationssenge, der både er komfortable og yderst anvendelige. Du kan også se nærmere på udvalget af CE-mærkede elevationssenge, som er din sikkerhed for et veldesignet og ikke mindst energibesparende produkt. Med valget af denne type Dunlopillo seng får du ikke bare en behagelig nattesøvn, men opnår også et lavt strømforbrug inden for produktkategorien elevationssenge. Dunlopillo senge og elevationssenge giver god støtte til både skuldre, ryg og lænd, og samtidig fås sengene eksempelvis med en praktisk, vendbar madras med indbyggede komfortzoner. Komfortzonerne gør en mærkbar forskel for kvaliteten af din søvn, og du kan vælge mellem Dunlopillo madrasser til elevationssenge i en soft, medium eller fast hårdhed – afhængig af dine individuelle præferencer.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge