At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Dunlopillo » Sengegavle

Dunlopillo sengegavle

Her på siden finder du Dunlopillo sengegavle, som passer til din nye seng og madras fra selvsamme mærke. Med en Dunlopillo sengegavl får du muligheden for at gøre indretningen af soveværelset helt gennemført og stilsikker, og dermed opnå et elegant udtryk via indretningsstilen, hvor møbelelementer, stoftyper og materialer matcher og komplimenterer hinanden på den bedst mulige måde.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Producenten Dunlopillo kommer hele vejen rundt, når det gælder indretningselementerne til dit soveværelse. Ud over det brede sortiment af komfortable og selvventilerende madrasser, hovedpuder og senge, finder du ligeledes de elegante og veldesignede Dunlopillo sengegavle her blandt producentens alsidige produktudvalg, som vi forhandler hos Schwarz. Se eksempelvis gerne nærmere på den fine, polstrede Dunlopillo sengegavl, som du finder her på siden. Sengegavlen passer til producentens udvalg inden for Selection serien, og fås i farverne sort, sand samt koksgrå. Dunlopillo sengegavle fra serien Selection er fremstillet i en langtidsholdbar, quiltet stofkvalitet via anvendelsen af eksklusive møbelstoffer og tekstiler, som sikrer, at du får glæde af produktet i mange år frem. Dunlopillo sengegavle leveres blandt andet til Selection serien til senge/madrasser i bredden 180 centimeter, og udgør prikken over i’et, når du ønsker at gøre indretningen af soveværelset så elegant og formfuldendt som muligt. Med tilføjelsen af en Dunlopillo sengegavl i det rette look og den rette kvalitet, kan du dermed skabe en stabil ramme omkring dit soveværelsesmøblement.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge