Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Dunlopillo » Tilbud/Udsalg/Restsalg

Dunlopillo udsalg

Kvalitetsmærket Dunlopillo har eksisteret siden 1929 og er i dag verdens største madras- og pudeproducent. Måske ved du det allerede, men Dunlopillo er kendt for at stå bag et helt særligt materiale – det hedder Dunlopillo Talalay naturlatex. Dette vidundermateriale kommer fra saften fra gummitræet, som vokser på plantager i Malaysia. Den unikke råvare gennemgår en forfinet fremstillingsproces, som bliver til de bedste madrasser og puder på markedet.

Derfor er det noget af et kup, hvis du kan finde et af de fantastiske produkter fra Dunlopillo på tilbud. Hvad søger du? En boxmadras med en lækker naturlatexkerne? Eller måske en elevationsseng med flere støttepunkter, lydløs elevation og andre fordele? Klik ind på de forskellige tilbud fra Dunlopillo for at se, om den størrelse madras eller seng, du ønsker er blandt udvalget.

Du er naturligvis velkommen til at komme ind og prøve Dunlopillos senge i vores forretning på Østerbro. Her har vi forhandlet senge m.m. siden 1950, så du vil være i gode hænder.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Find en naturlig seng eller madras i vores restsalg af Dunlopillo

   Dunlopillo er ikke bare en fiks idé. Firmaet blev grundlagt i 1929 og har været en succes verden over. Mærkets unikke og anerkendte naturlatex er nøglen til succesen. Når du vælger et af latex-produkterne fra Dunlopillo, får du masser af naturlighed og komfort. Madrasserne er både meget åndbare og fleksible – de tilpasser sig med andre ord perfekt til din krop.

   Da Schwarz Senge heller ikke er en fiks idé, men en dybt seriøs specialforretning, der har solgt senge i flere generationer, giver det god mening, at vi er en storforhandler af Dunlopillo. Kom ind til os og få den professionelle vejledning, der skal til, for at du finder lige det produkt i vores restsalg fra Dunlopillo, som er skabt til dig.

   Du kan spare penge på flere måder, når du køber en latexmadras fra Dunlopillo på udsalg

   Når du køber en latexmadras fra Dunlopillo på udsalg, sparer du også penge på længere sigt. Det er nemlig sådan, at Dunlopillo har en 15 års garanti på deres madrasser. Der kommer derfor til at gå lang tid, før du skal ud og investere i en ny madras, når du vælger Dunlopillo. Garantien på 15 år er et godt bevis på mærkets høje kvalitet.

   Selvom Dunlopillo er et mærke, som du kan stole på, vil vi anbefale, at du besøger vores forretning, så du finder lige den Dunlopillo-madras, der matcher dig, hvad enten den er på udsalg eller ej. Det vigtigste er selvfølgelig, at du finder en madras, der passer godt på din krop og din søvn.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge