Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Dyner » Værd at vide om Dun » Bæreevne

Bæreevne


Værd at vide om dyner og puder og deres BÆREEVNE?


Værd at vide om dyner og puder

 

Dyner og hovedpuder


Sveder du meget – eller omvendt vågner du og fryser? Valg af dyne er meget individuel – derfor er det vigtigt at du får den helt rigtige rådgivning inden du køber dyne til enten dig selv eller din familie. Det bedste du kan gøre for dig selv, er at have såvel en sommerdyne som en vinterdyne. At sove med en vinterdyne hele året, svarer til at gå med vinterfrakke om sommeren.

 

Fyld


Dyner findes både med dun og fjer, samt med syntetisk fyld. Langt de fleste dyner i dag kan vaskes i almindelig vaskemaskine og tørretumles. Også dyner med dun/fjer. Derfor er en dundyne ofte et lige så godt valg som en syntetisk dyne hvis man lider af allergi. De fleste dundyner er allergenfri og behandlet med NOMITE, som gør det svært for husstøvmider at overleve i dynen.

 

Bæreevne


En dundyne er ofte specificeret med en bæreevne – og hvad betyder det så?: Jo finere dun dynen indeholder desto mere luft, hvilket giver en højere bæreevne og bedre isolering. Derfor kan en dyne med 500 gram gode dun isolere ligeså godt som 1.000 gram fjer. Dundyne med bæreevne 12 = opnås typisk ved brug af 100% dun Dundyne med bæreevne 10 = opnås typisk ved brug af min. 90% dun Dundyne med bæreevne 8 = opnås typisk ved brug af min. 60% dun Dun/fjer dyne med bæreevne 6 = opnås typisk ved brug af min. 15% dun

 

Dun


Dun kan godt variere i kvaliteten om de kommer fra Østen eller Europa – derfor er det vigtigt at købe dynen et sted, hvor du kan få rådgivning om kvaliteten. Det kan du hos Schwarz Senge

Vi har produceret egene dyner i 50 år og er nu gået i samarbejde med andre producenter for at få de bedst dyner og puder, til de rigtige priser.

Hovedpude


Hovedpuder fås i mange varianter. En hovedpude kan være syet, så den består af et eller flere kamre. Dette har betydning for fyldighed, højde og støtte.  Hovedpuder som f.eks. Tempur og Dunlopillo er spec. inden for facon puder ellers får du alle de kendte mærkevarer indenfor dyner og puder, som f.eks. Dansk producerede dyner fra Quilts of Denmark og Ringsted dun, Temprakon, Feng Shui Eurodun


Andedun

Er det prisrigtige alternativ, hvor man ofte kan få gode kvaliteter til fornuftige penge.

Moskusdun

Har en høj bæreevne fordi denne type fyld er let, luftig og isolerer godt, da den som edderdun har små modtager. Dynerne har en god absorberingsevne, som gør at dyner med moskusdun er velegnede som helårsdyner.

Gåsedun

Generelt er gåsen en større fugl end anden, derfor er gåsedun bedre Større fugl = større dun = bedre dyne. I sorteringsprocessen kan man med gåsedun, i modsætning til andedun, fuldstændig skille dun og fjer, hvilket betyder, at man kan lave meget flottere kvaliteter.

Edderdun

Er det fineste og bedste fyld der fås, og med den højeste bæreevne. Dunene hænger sammen med små modhagere, hvilket gør isoleringsevnen helt unik. Det er derfor ikke kun vægten af dunene, som afgør hvor lun din dyne er.Edderdun vi får kommer fra Grønland som er de fineste i verden, de bliver så sendt til Island hvor de håndvaskes og derefter kommer de til os så vi kan lave en dyne som ikke findes bedere. Derfor er prisen på Edderdunsdyner også høj men levetiden er også 20 år.

Hvis man har yderliger spørgsmål mail eller skriv til os

Schwarz@schwarz.dk eller 35 42 78 20

 

Udsolgt
Størrelse Farve
Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge