Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Jensen Beds » Madrasser

Jensen Beds - Køb din nye Jensen HER

Skandinaviske Jensen Beds er først og fremmest blevet kendt for deres innovative tilgang til design og produktion af madrasser. Så hvis du vil sikres en god, jævn og komfortabel nattesøvn, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på udvalget af Jensen Beds-madrasser her hos Schwarz Senge. Kun de bedste materialer og teknologier bliver anvendt til at fremstille de anerkendte madrasser, som giver den absolut bedste støtte og komfort.

Hos os kan du blandt andet se nærmere på madrassen med fjederteknologien, der skaber en helt ny verden indenfor liggekomfort. Du får en dybere komfort og en mere stabil madras med denne variant. Du finder også topmadrassen med gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Denne topmadras giver dig et meget rent og frisk sengeklima.

De skønne Jensen Beds-madrasser har allerede forbedret nattesøvnen for rigtig mange af vores kunder, så gør dig selv en tjeneste og læs nærmere om sidens produkter herunder.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Jensen Beds-madrasser sætter høje standarder

   Der findes rigtig mange forskellige former for madrasser, som alle har hver deres unikke fordele og kvaliteter. Hos Jensen Beds, der er et skandinavisk firma, har man valgt at gøre det til en af kerneværdierne i virksomheden, at alle produkter skal leve op til nogle meget højt satte standarder indenfor både ergonomi, komfort, kvalitet og design. Det mærker du hurtigt, når du lægger dig på en af de skønne madrasser fra Jensen Beds.

   Det kan ligefrem være, at du tænker: Hvorfor har jeg ikke købt en Jensen Beds-madras noget før? Men bedre sent end aldrig. For den gode søvn påvirker din vågne tilstand på et utal af måder, både fysisk og mentalt. Du får helt enkelt en bedre dag, når du har sovet godt.

   Jensen Beds-madrasser produceres efter stærke traditioner og solidt håndværk

   Jensen Beds-madrasser skiller sig ud fra andre madrasser på markedet, fordi der er tænkt over hver en detalje, og fordi produktionen af madrasserne, der finder sted i Svelvik i Norge, stadig foregår efter stærke, traditionsbundne principper og et gedigent håndværk.

   Hos Schwarz Senge er vi ikke i tvivl om, at du vil kunne finde den ideelle madras blandt udvalget af madrasser fra Jensen Beds. Firmaet står blandt andet bag den meget populære Softline-serie, der indeholder forskellige typer madrasser, der tilgodeser forskellige ergonomiske behov på bedste vis.

   Når du besøger vores forretning på Østerbro, skal vi nok hjælpe dig med at finde lige den Jensen Beds-madras, der matcher dine behov. Vi har opbygget en stor specialviden, som vi er parate til at folde ud, for at du på den måde kan finde den perfekte madras.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge