At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Jensen Beds » Madrasser

Jensen Beds - Køb din nye Jensen HER

Jensen Beds er først og fremmest blevet kendt for deres innovative tilgang til design og produktion af madrasser. Hvis du vil sikres en god, jævn og komfortabel nattesøvn, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på udvalget af madrasser fra Jensen Beds her hos Schwarz. Kun de bedste materialer og teknologier bliver anvendt til at fremstille de anerkendte madrasser, som giver den absolut bedste støtte og komfort. De skønne madrasser fra Jensen Beds har allerede forbedret nattesøvnen for rigtigt mange af vore kunder, så gør dig selv en tjeneste og læs nærmere om produkterne på siden herunder

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Der findes rigtigt mange forskellige former for madrasser, som alle har hver deres unikke fordele og kvaliteter. Hos Jensen Beds, der er et skandinavisk firma, har man valgt at gøre det til en af kerneværdierne i virksomheden, at alle produkter skal leve op til nogle meget højt satte standarder for både ergonomi, komfort, kvalitet og design. Det mærker man hurtigt, når man lægger sig på en af de skønne madrasser fra Jensen Beds. De skiller sig ganske enkelt ud fra andre madrasser på markedet, fordi der er tænkt over hver en detalje, og fordi produktionen af madrasserne, der finder sted i Svelvik i Norge, stadig foregår efter stærke, traditionsbundne principper og et gedigent håndværk. Her hos Schwarz er vi ikke i tvivl om, at du vil kunne finde den helt perfekte madras i blandt udvalget af madrasser fra Jensen Beds her på siden. Firmaet står blandt andet bag den meget populære Softline serie, der består af forskellige typer madrasser, der tilgodeser forskellige ergonomiske behov på bedste vis.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge