Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Jensen Beds » Senge

Jensen Beds - Køb din nye Jensen HER

Er du på udkig efter lækre senge i et elegant design? Senge, der rummer både ergonomiske hensyn, komfort og kvalitet? Så kan du roligt indstille din søgning her og nu. For på denne side finder du vores sortiment af Jensen Beds-senge. Jensen Beds er et nordisk firma, der stadig producerer alle senge på fabrikken i Svelvik i Norge. Det er med til at sikre en uforlignelig standard på de senge, som Jensen Beds laver.

I vores udvalg af Jensen Beds-senge kan du blandt andet tage et kig på kontinentalsenge og elevationssenge. Vi forhandler f.eks. kontinentalsengen, der har en knap, som kan justere hårdheden. Så bliver det vist ikke mere fleksibelt! Det skulle da lige være, hvis du vælger en Jensen-elevationsseng med zoneopdelt elevation med hoved- og fodløft.

Du er altid velkommen til at prøve sengene fra Jensen Beds i vores store forretning på Østerbro. Indtil vi ses der, kan du evt. læse mere om sengene nederst på siden.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Få maksimal, individuel komfort med en Jensen Beds-seng

   Sengen er måske det allervigtigste møbel i dit hjem. Det kan være, at det lyder som en overdrivelse i dine ører, men prøv at overvej, hvor mange timer af døgnet du rent faktisk tilbringer sovende i din seng. Og overvej så, hvor stor betydning det har for hele din dag, at du har fået en god søvn natten forinden. Vores udtalelse synes pludselig meget plausibel, hvilket er grunden til, at du med stor fordel kan overveje at skifte den gamle seng derhjemme ud med en af de lækre Jensen Beds-senge, som vi forhandler her hos Schwarz.

   Jensen Beds-senge bliver produceret efter nogle stærke principper, og de findes i flere forskellige, elegante modeller. Jensen Beds står blandt andet bag nogle meget anerkendte senge, der udnytter den moderne elevations-teknologi, så du har mulighed for at sænke og hæve forskellige dele af sengen og madrassen for maksimal, individuel komfort. Vælg mellem sengemodellerne Ambassadør, Diplomat og Prestige og tilpas dem med forskellige Jensen Beds-madrasser og forskelligt Jensen Beds-sengetilbehør.

   Støt det gode håndværk med en Jensen Beds-seng

   Jensen Beds producerer deres kvalitetsprodukter i Svelvik, som ligger ved Oslofjordens bred. Her findes en unik kombination af stolthed og viden om senge, som ingen maskine i verden vil kunne erstatte. Dette er årsagen til, at Jensen Beds er blevet et begreb både inden- og udenfor de nordiske grænser. Firmaet har med andre ord vundet stor anerkendelse i mange lande.

   Vi glæder os til at se dig hos Schwarz Senge, så du på egen krop kan opleve, at en Jensen Beds-seng er den store anerkendelse værdig. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig med at finde den helt rette model.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge