Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Jensen Beds » Tilbud/Udsalg/Restsalg

Jensen Beds - Køb din nye Jensen HER

Firmaet Jensen Beds, der blev grundlagt i 1947, producerer senge i superklassen. Dette afspejler sig i prisen, men hvis du har in mente, hvor mange timer du hver nat tilbringer i din seng, og hvor stor betydning en god nats søvn har for dit velbefindende, giver det pludselig mening at investere i en rigtig komfortabel seng – det kunne f.eks. være en af dem fra Jensen Beds.

På denne side finder du vores udvalg af Jensen Beds-tilbud – det er her, du har mulighed for at gøre en rigtig god handel, når det gælder særligt luksuriøse senge og madrasser. Det kan meget vel være, at du er heldig at finde lige den model, som passer til netop dig her i vores udvalg af nedsatte Jensen Beds-produkter, der ikke bliver mindre eksklusive af at koste lidt mindre. Skynd dig at se, om vi har din nye topmadras, kontinentalseng eller noget helt tredje blandt vores Jensen Beds-tilbud.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Find en luksuriøs, nordiskproduceret seng blandt vores Jensen Beds-tilbud

   Hos Schwarz Senge kan du købe din Jensen Beds-seng- eller madras på udsalg og dermed spare gode penge på luksuriøse møbler til soveværelset derhjemme. Vi sørger løbende for at kunne præsentere vores kunder for virkelig gode tilbud på netop vores produkter fra Jensen Beds, fordi det er et af de mest populære mærker, der forhandles hos os.

   Populariteten skyldes, at Jensen Beds producerer alle deres senge og madrasser her i Norden. Det er med til at garantere en uforligneligt høj standard på alle deres produkter. Køb en Jensen Beds-seng på udsalg og oplev, hvordan din nattesøvn vil blive forbedret markant.

   Du får komfort og velvære, når du vælger det rette Jensen Beds-tilbud

   Et køb af en Jensen Beds er en sand investering i velvære og komfort i hverdagen, som du bør unde dig selv – især fordi du lige her på siden har mulighed for at gøre det til en brøkdel af normalprisen takket være vores gode tilbud på Jensen Beds. Vores gode Jensen Beds-tilbud er bare ét eksempel på, hvordan vi hos Schwarz Senge gør mere for vore kunder.

   Du får desuden en service, som noget for sig, når du handler hos Schwarz Senge. Vi har solgt senge i flere generationer, så vi har både opbygget en særlig viden og en særlig passion omkring alt det, der har med senge og den gode søvn at gøre. Det er noget, vores kunder kan mærke. Vi tager os f.eks. altid god tid til den individuelle og engagerede rådgivning.

   Gør en god handel og oplev en service i topklasse hos Schwarz Senge.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge