At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Jensen Beds » Tilbud/Udsalg/Restsalg

Jensen Beds - Køb din nye Jensen HER

Firmaet Jensen Beds, der blev grundlagt i 1947, producerer senge i superklassen. Dette afspejler sig også i prisen, men hvis du har in mente, hvor mange timer du hver nat tilbringer i din seng, og hvor stor betydning en god nats søvn har for dit velbefindende, giver det pludseligt god mening at investere i en rigtigt god seng som dem fra Jensen Beds. Her på siden finder du vores Jensen Beds tilbud/udsalg, hvor du har mulighed for at gøre en rigtigt god handel på de luksuriøse senge. Køb en Jensen Beds seng på tilbud/udsalg og oplev, hvordan din nattesøvn vil blive forbedret markant.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Her hos Schwarz har du altid mulighed for at købe din Jensen Beds seng eller madras på tilbud/udsalg og dermed spare gode penge på luksuriøse møbler til soveværelset derhjemme. Vi sørger løbende for at kunne præsentere vores kunder for særligt gode tilbud/udsalg på netop vores Jensen Beds, fordi det er et af de mest populære mærker, der forhandles her hos Schwarz. Jensen Beds producerer alle deres senge og madrasser her i Norden, hvilket er med til at garantere en uforligneligt høj standard på alle deres produkter. En af deres senge er således en sand investering i velvære og komfort i hverdagen, som du bør unde dig selv - især fordi du lige her på siden har mulighed for at gøre det til en brøkdel af normalprisen takket være vores gode tilbud/udsalg på Jensen Beds senge og madrasser. Vores gode tilbud/udsalg på Jensen Beds produkter er bare ét eksempel på, hvordan vi her hos Schwarz gør mere for vore kunder.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge