Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Kaagaard's Møbelfabrik » Senge

Kaagaards Møbelfabrik senge

Hos os finder du super onlinepriser på Kaagaards Møbelfabrik-senge. Kaagaards senge er blandt andet kendt for det gode danske håndværk og for det flotte, stilrene design. Der er tale om kvalitetssenge til rigtig fornuftige priser.

På denne side finder du nærmere bestemt sengerammer i diverse afskygninger. Du finder rammer til både enkelt- og dobbeltsenge, og rammerne fås i et utal af størrelser – du kan få sengen lige, som du ønsker. Vi forhandler eksempelvis sengerammen, der fungerer til både boxmadras, elevation og lamelbund. Du finder denne variant i bøg, hvid, sort, ubehandlet eg og mere, så du får virkelig en høj grad af fleksibilitet fra Kaagaard.

Hos Schwarz Senge stræber vi efter at rådgive dig til at finde en seng, som matcher dig perfekt, og Kaagaards Møbelfabrik-senge har potentialet til at tilfredsstille selv de mest kræsne købere – heldigvis, for du bruger mange timer i din seng, og derfor er det vigtigt, at sengen passer til lige præcis dine behov og præferencer.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   En Kaagaards Møbelfabrik-seng har du i mange år frem

   Ovenover kan du se vores udvalg af Kaagaards Møbelfabrik-senge. Sengene er holdt i en flot og enkel stil, som man aldrig bliver træt af. Derfor kan du have din seng fra Kaagaard i mange år frem. Vi mener i hvert fald, at der skal meget til, før du ikke har lyst til at se på din stilrene Kaagaard mere.

   Vi tror også, at du bliver særligt glad for din Kaagaards Møbelfabrik-seng, fordi fleksibiliteten hos dette mærke er så høj. Uanset om du er til et træ-look, sort eller hvid, en model med eller uden hoved- og fodgavl, er der noget for dig. Du får et individuelt tilpasset valg.

   Derudover kan du glæde dig over, at du får din seng til en rigtig flot pris. Kaagaard er et af vores billigste mærker – dette betyder dog på ingen måde, at man er gået på kompromis med kvaliteten.

   Vi vejleder dig, når du skal finde en Kaagaards Møbelfabrik-seng

   Selvom prisen på Kaagaards senge er noget for sig, skal du selvfølgelig ende med det optimale valg. En seng er ikke noget, man lige køber hver dag, og beslutningen skal derfor være den rigtige.

   Vi er naturligvis altid klar til at vejlede dig. Vores medarbejdere er specialuddannede og erfarne, så når du kommer ind i vores butik, er du i trygge hænder. Det er du også, hvis du vil kontakte os for at stille spørgsmål til sengene fra Kaagaards Møbelfabrik. Vi rådgiver dig, så du får den seng, som passer bedst til dine behov.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge