Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Kaagaard's Møbelfabrik » Sengeborde

Kaagaards Møbelfabrik senge

På denne side kan du se vores flotte udvalg af Kaagaards Møbelfabrik-sengeborde. Her er lidt for enhver smag, og det skulle derfor være muligt at finde et sengebord, som passer perfekt til dig. Soveværelset er et af de vigtigste værelser, da man bruger meget tid her. Derfor er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas i rummet, og dette kan Kaagaards Møbelfabrik-sengebordet hjælpe dig på vej til.

Hos Schwarz Senge finder du Kaagaard-sengeborde i mange forskellige størrelser og træsorter. Hvis du er til sort og hvid, kan vi også finde en løsning, du bliver glad for. Klik ind på de enkelte natborde for at se både størrelser, træsorter samt farver.

De fine Kaagaard-sengeborde er praktiske på forskellige måder. Måske har du brug for en model med flere skuffer? Eller også er du mere til en variant med åbne hylder? Du finder også natbordet med hjul lige her. Læs mere om fordelene ved de forskellige natbordstyper længere nede på siden.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Derfor skal du vælge et Kaagaards Møbelfabrik-sengebord med flere skuffer

   Ovenover ses vores udvalg af Kaagaards Møbelfabrik-sengeborde. Vi stræber efter at tilbyde dig det bedste udvalg fra dette mærke. Men hvis du synes, der mangler noget, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til netop dig.

   Der er dog mange fordele ved de natborde, du finder her på siden, så mon ikke den rette model er lige foran dig. Måske er modellen med flere skuffer den rette løsning. Skufferne bidrager til at give et meget rent og enkelt udtryk, da det kun er øverst på natbordet, at du har ting til at ligge fremme. Du behøver heller ikke nødvendigvis at lægge dine skuffe-ting i en smuk orden, fordi de kun er synlige, når skuffen i Kaagaards Møbelfabrik-sengebordet er åben.

   Derfor skal du vælge et Kaagaards Møbelfabrik-sengebord med hylde

   Fordelen ved et Kaagaard-sengebord med hylde er på den anden side, at du har dine ting lige ved hånden. Det kan du også have, når du vælger et bord med skuffer, men med hylden får du en smart opdeling – og det kan f.eks. være praktisk, hvis du har et glas vand til at stå på sengebordet. Hvis du skulle være så uheldig at spille vand, kan det redde telefon, armbåndsur m.m., at de ligger på hylden under. Når du har et natbord med hylde, kan du også meget hurtigt få et overblik over dine ting, fordi du kan se dem med det samme.

   Der er altså fordele ved begge typer af Kaagaards Møbelfabrik-sengeborde – du skal bare finde den rette model til dine behov.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge