Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Kaagaard's Møbelfabrik » Sengebunde

Kaagaards Møbelfabrik sengebunde

Velkommen til vores side med Kaagaards Møbelfabrik-sengebunde. Her finder du sengebunde, som passer til alle vores Kaagaards Møbelfabrik-senge. Sengebundene er lavet i en høj kvalitet – og så får du dem tilmed til nogle helt fantastiske priser. Kaagaards Møbelfabrik-sengebunde er faktisk kendte for kombinationen af den gode solide kvalitet og de unikke priser. Så hvis du holder af at få masser af valuta for pengene, er Kaagaards Møbelfabrik et mærke for dig.

Hos Schwarz Senge finder du forskellige typer stabile sengebunde fra Kaagaard – f.eks. lamelbunden med en særdeles stærk konstruktion. Du kan også se nærmere på rammebunden, der har en fastnaglet konstruktion. Med denne model kan hårdheden reguleres omkring hofterne, så du får masser af fleksibilitet.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken variant der passer bedst til dig, skal du endelig kontakte os. Vi er specialuddannede og erfarne i alt det, der har med senge at gøre, så vi er klar til at vejlede dig, når du skal vælge din nye sengebund.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Kaagaards Møbelfabrik-sengebunde understøtter din madras til fornuftige priser

   Kaagaards Møbelfabrik er, som navnet nok afslører, et dansk mærke. Hvad navnet ikke afslører er, at mærket siden 1960 har skabt soveværelsesmøbler i et enkelt, smukt design. Der er også tale om et mærke, der har utroligt fornuftige priser, samtidig med at kvaliteten er i top. Så vi forstår godt, hvis du overvejer at købe en seng fra Kaagaards Møbelfabrik.

   Det kan også være, at du allerede har en seng fra Kaagaard, som du vil udskifte sengebunden på. Måske er bunden slidt efter mange års brug, eller måske ønsker du bare at prøve en ny type sengebund.

   Uanset hvad din situation er, får du med en Kaagaards Møbelfabrik-sengebund et billigt og solidt kvalitetsprodukt til at understøtte din madras med.

   Vi har Kaagaards Møbelfabrik-sengebunde til forskellige behov – også dit

   Det er meget forskelligt, hvilken type seng og sengebund man ønsker, da vores kroppe er forskellige. Måske er det en Kaagaard-lamelbund, du leder efter? Du finder også rammebunden blandt vores Kaagaards Møbelfabrik-sengebunde.

   Men det kan være, at du ikke er helt sikker på, hvad der passer bedst til dig? Bare rolig – vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Kaagaards Møbelfabrik-sengebund. Det eneste du skal gøre, er blot at kontakte os eller besøge vores store forretning på Østerbro.

   Vi sætter en ære i, at du ender med den rette sammensætning af sengebund, madras og mere, da søvnen er utrolig vigtig for dit velbefindende, fysisk og mentalt. Schwarz Senge har solgt senge i flere generationer, og det giver os en unik viden om senge, så din søvn er i trygge hænder hos os.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge