Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Kaagaard's Møbelfabrik » Tilbud/Udsalg/Restsalg

Kaagaards Møbelfabrik udsalg

Kaagaards Møbelfabrik producerer primært soveværelsesmøbler – i et tidløst design, som kan købes til meget fordelagtige priser. Sortimentet består blandt andet af produkter som senge, kommoder og garderobeskabe. Møblerne fremstilles i finerede plader med massive, afrundede kanter eller i malede MDF-plader og er velegnede til privatbrug såvel som institutionsbrug.

Kaagaard er en møbelfabrik fra den mindre by Kjellerup, og fabrikken har fremstillet flere typer af kvalitetsmøbler til soveværelset, der giver dig fuld valuta for pengene. Kaagaards Møbelfabrik er et af de billigste mærker, vi forhandler her hos Schwarz Senge, men kvaliteten fejler ikke det fjerneste. Da Kaagaards priser allerede er meget lave, er der virkelig mulighed for at gøre en god handel, som du kan leve højt på længe, når du vælger at købe et produkt fra Kaagaards Møbelfabrik på tilbud.

Måske er du heldig at finde din nye solide Kaagaard-sengeramme eller lignende lige her på siden med tilbud fra Kaagaards Møbelfabrik.

Der er ingen produkter at vise af det ønskede mærke.

De allerede lave priser gør Kaagaards Møbelfabrik-tilbud noget for sig

Vil du gerne spare penge og samtidig få et kvalitetsprodukt hjem i soveværelset? Vi tænker, at svaret er ja. Og det er der ikke noget at sige til. En seng med alt, hvad dertil hører af madras, sengebund og sengeramme, er altid en investering, der er lidt udover det sædvanlige. Det er ikke til at komme helt udenom. Men det er muligt at købe møbler til soveværelset, uden at det skal koste en bondegård.

Priserne fra Kaagaards Møbelfabrik er utroligt favorable – Kaagaard er et af de mærker, der giver kunderne mest kvalitet for pengene. Derfor er det med stolthed, at vi forhandler et stort sortiment af ting til soveværelset fra dette danske mærke.

Fordi Kaagaards priser allerede er i bund, er der virkelig penge at spare, når der kommer et tilbud oveni. Derfor er et Kaagaards Møbelfabrik-tilbud noget for sig.

Vores udsalg af Kaagaards Møbelfabrik kan være vejen til et enkelt, lækkert look

Udover at du kan spare penge ved at holde øje med vores udsalg af Kaagaards Møbelfabrik, kan det også være via et godt tilbud på dette mærke, at du får en smuk, enkel stil hjem til soveværelset. Møblerne fra Kaagaards Møbelfabrik finder du nemlig i et rent og tidløst udtryk, som du aldrig går galt i byen med. Der er tale om en stil, som du nemt kan få passet ind i soveværelset, og som du kan holde ud at se på i mange år frem.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge