At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Madrasser » Topmadrasser

Topmadrasser

Vi har topmadrasser til ethvert budget fra førende fabrikanter som Selecta, Jensen, Dunlopillo, Carpe Diem og Getama. Vi har filtreret markedet, og udvalgt de topmadrasser, som vi synes bedst om. Uanset hvilken model, du vælger, får du masser af valuta for dine penge. Køb topmadrasser til alle typer af senge online eller i vores butik på Østerbro. Schwarz Senge er lig med 500 kvadratmeter fyldt med alt til soveværelset. Derinde møder du vores specialister, der altid har tid til at vejlede dig.
Hos Schwarz Senge tilbyder vi topmadrasser til den kvalitetsbevidste kunde, der vil have den bedst mulige søvn.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Topmadrasser kan være med til at mindske sliddet på sengen. Topmadrasser fra Getama, Dunlopillo, Selecta, Jensen og Carpe Diem findes herover. Hos Schwarz Senge kan du både vælge imellem luksus topmadrasser samt billigere topmadrasser, hvor du får ekstremt meget valuta for dine penge.
   Schwarz Senge på Østerbro er stedet, hvor du får den bedste rådgivning med henblik på at vælge din nye topmadras eller andet til soveværelset. Vi kan også kontaktes på mail og på telefon. Hvis du er i tvivl om noget angående vores topmadrasser, så skal du aldrig tøve med at spørge ind til vores udvalg. Hos Schwarz Senge sælger vi udelukkende det bedste i topmadrasser. Vores udvalg kommer fra fabrikanter, der altid gennemtester hvert produkt, inden det sendes væk fra fabrikken.
   Hos Schwarz Senge er det muligt for alle typer af kunder at finde en lækker topmadras. Vores modeller inden for topmadrasser er vidt forskellige, så derfor er der noget til alle. Klik på en af vores topmadrasser herover for at se flere detaljer.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge