At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Röwa » Hovedpuder

Röwa hovedpuder

Röwa hovedpuder er ergonomiske hovedpuder, der giver hoved, nakke og skuldre maksimal komfort og støtte, når du sover. Som producent er Röwa kendt for at kunne tilbyde super god kvalitet, hvilket de beviser med deres udvalg af hovedpuder. De intelligente Röwa hovedpuder er fremstillet af specielle materialer, der former sig efter hovedets konturer. Derudover kan disse hovedpuders højde nemt justeres via udtagelige indlæg. Herunder kan du læse nærmere om de enkelte Röwa hovedpuder og deres unikke kvaliteter. Ved hver pude har du forskellige valgmuligheder såsom varierende farve og størrelse, som du kan vælge mellem og justere prisen efter.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Du kan gøre mange ting for at forbedre kvaliteten af din nattesøvn. Her hos Schwarz Senge står vi klar til at hjælpe og rådgive dig om, hvordan du kan få det bedste ud af din seng og sengetilbehør. Den rette hovedpude kan have stor indvirkning på, hvor godt du sover - heriblandt også Röwa hovedpuder. Har du problemer med hoved, skuldre eller ryg, anbefaler vi dig at tage en snak med vores specialister enten pr. telefon eller i vores forretning i København for at få hjælp til at vælge den rette pude til dig. Röwa hovedpuder giver rigtigt god komfort og støtte til både hoved, nakke, skuldre og ryg. De ”intelligente” Röwa hovedpuder former sig nemt efter din krops konturer og er desuden justerbare i højden. Nogle foretrækker at sove med en flad hovedpude, imens andre har brug for lidt mere højde. Om du er til det ene eller andet, kan specialisterne her hos Schwarz Senge hjælpe dig med at vurdere. Der findes helt sikkert en perfekt pude til dig i blandt vores sortiment af Röwa hovedpuder herover.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge