Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Röwa » Rygtest

Röwa rygtest

Hos Schwarz Senge har du altid mulighed for at få foretaget en Röwa rygtest, når du skal vælge ny seng. Rygtesten er ganske gratis og foretages med det absolut bedste og mest præcise udstyr.

Det kræver viden og stor erfaring at betjene maskinen og at give den korrekte rådgivning – den viden og erfaring har vores kompetente specialister naturligvis. Det kommer dig til gode, for et præcist resultat giver et bedre udgangspunkt for at finde den seng, der passer allerbedst til dig. Og jo bedre din seng passer til din krop, jo bedre en søvn vil du få. Vores Röwa rygtest er anbefalelsesværdig til alle, der overvejer at købe ny seng her hos Schwarz Senge.

Vores Röwa rygtest måler nærmere bestemt både din højde, vægt, kropsbygning samt dit sovemønster. Din profil bliver også genskabt i en testseng. Du vil skulle investere omkring en time på den gratis rygtest, der ned til den mindste detalje kan hjælpe os med at finde den rigtige seng til dig.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Röwa rygtesten giver dig præcise resultater

   Når det gælder god nattesøvn, handler det i høj grad om at opnå en liggeposition, der er så ergonomisk korrekt som muligt. Rygsøjlen skal ligge i en lige linje. Der er flere fysiske og individuelle faktorer, der kan spille ind på dette. Højde, kropsbygning, vægt og søvnvaner har alle indvirkning på din søvn, og det er lige netop disse forhold, en Röwa rygtest måler.

   Vi anvender markedets mest avancerede udstyr for at opnå så præcise resultater som muligt. Schwarz Senge kan som den eneste forhandler tilbyde en Röwa rygtest, og så er det endda helt gratis. Vi tager din nattesøvn meget seriøst.

   Når du skal købe ny seng eller er i tvivl, om din nuværende seng er den rette for dig, kan du med stor fordel få lavet en gratis rygtest her hos Schwarz Senge.

   Röwa rygtest er hurtigt bestilt og hurtigt udført

   Ved at bestille tid til en rygtest hos os har du taget det første skridt på vejen til at opnå den gode søvn. Den gode søvn har stor betydning for dit liv, så med den helt rigtige seng vil du få styrket dit fysiske såvel som mentale velbefindende. Det første skridt mod den gode søvn er heldigvis nemt at tage. Du kan nemlig bestille en tid online her på vores side.

   Röwa rygtesten varer omkring en time, og når du tænker på, hvad du får igen, vil du sikkert være enig med os i, at det er ganske lidt tid at bruge på noget så vigtigt som en garanti for, at du får den perfekte seng hjem i soveværelset.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge