Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Röwa » Tilbud/Udsalg/Restsalg

Röwa sengeudsalg

Hvis du gerne vil undgå at bruge alt for mange penge på en ny madras eller lignende, er dette siden for dig. Her har du mulighed for at finde et kvalitetsmøbel til soveværelset til en god pris. Det er nemlig på denne side, at du præsenteres for vores tilbud fra Röwa. Tyske Röwa er kendt for sine høje standarder, så hvis du som mange andre forbinder Tyskland med en solid kvalitet, der er til at stole på, vil Röwa blot forstærke dette indtryk.

Sydtyske Röwa har i mere end 100 år fremstillet innovative kvalitetssenge og sengesystemer. Lige siden virksomheden blev grundlagt, har den været konsekvent og satset på Tyskland som produktionssted – alt fremstilles på Röwas egen fabrik. Fordi al produktion ligger samlet, kan Röwa garantere en meget høj kvalitet.

Tag et kig på vores tilbud fra Röwa – måske er du heldig, at du finder en madras eller lignende, der matcher netop dit behov, så du både kan få en optimal søvn samt spare penge.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Vælg et tilbud fra Röwa og få tysk kvalitet hjem i soveværelset

   Röwa har siden 1914 fremstillet senge, som er internationalt anerkendt, inkl. i Danmark. Produkterne laves fra start til slut i Tyskland på firmaets egen fabrik. På denne måde har Röwa fuld kontrol, og derfor kan man garantere en meget tilfredsstillende kvalitet.

   Og der er endnu flere indikatorer, der peger på Röwas seriøse tilgang til soveprodukter. Blandt andet står mærket bag en avanceret rygtest, som bidrager til, at du finder den rette seng. Denne test kan du få foretaget gratis hos Schwarz Senge.

   Men tilbage til de gode tilbud fra Röwa. De er ganske vist ikke gratis som rygtesten, men du kan virkelig ende med et godt køb, takket være de lave priser og den høje tyske kvalitet.

   Få ekspertvejledning hos Schwarz Senge, når du skal vælge det optimale tilbud fra Röwa

   Selvom man ikke går galt i byen med en Röwa-madras eller en Röwa-seng, er det stadigvæk en god idé, at du kommer forbi Schwarz Senge på Østerbro, så du kan afprøve produkterne og snakke med os, inden du træffer dit valg.

   Vores eksperters viden er smukt i tråd med vores udvalg af lækre kvalitetsprodukter fra Röwa. Intet er overladt til tilfældighederne, både hvad angår vores sortiment og vores vejledning i forbindelse med dit køb af det rette tilbud fra Röwa. Derfor kan vi sikre, at du ender med den seng, madras eller lignende, der vil give dig mest mulig komfort og dermed de bedste forudsætninger for en god søvn.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge