Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Schramm » Madrasser

Schramm skræddersyet sengeløsninger

Schwarz Senge er den eneste danske forhandler af Schramm – et traditionsrigt tysk mærke. Schramm er nok ikke et superkendt i Danmark, men det er en ærgerligt, for de fremstiller nogle af de allerbedste senge i verden. Det tyske mærke er det oplagte valg til dig, der ikke vil have en standardløsning, når det kommer til senge og madrasser. Der er et hav af muligheder for at skræddersy din egen seng eller madras, som fremstilles efter mål. Du kan også glæde dig over vidunderlige naturmaterialer – f.eks. uld, kashmir, silke og talalay-latex. Du må regne med otte ugers leveringstid, men så får du til gengæld også din helt egen luksusmadras, der er formet efter din ryg og har personlige detaljer hele vejen igennem.

Men en Schramm madras giver dig mere end det. Du får ikke bare et skræddersyet kvalitetsprodukt i lækre naturmaterialer, når du vælger en Schramm madras. Der er også tale om et håndlavet produkt, så selv i byggeprocessen bliver der kælet for din madras, hvilket bidrager til en kvalitet, der er helt i top.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   En Schramm madras er en unik luksusmadras

   Måske er det aldrig lykkedes for dig at finde den helt optimale seng til netop dine behov. Måske vågner du med ondt i ryggen, eller uden at føle dig helt udhvilet. Hvis du oplever dette eller lignende problemer, er en Schramm madras et godt bud på en løsning. En Schramm madras er helt unik, da den skræddersyes efter netop din krop og efter dine præferencer. Du kan også se frem til fantastiske naturmaterialer som uld og silke, så denne madras er for alvor synonymt med luksus og komfort.

   Og der er gode grunde til at give dig selv de bedste forudsætninger for en god søvn. Hvorfor? Læs mere nedenunder.

   Få det bedste ud af dagen med en Schramm madras

   Listen over fordelene ved en god søvn er lang. Blandt de mange fordele kan eksempelvis nævnes, at du bliver mere skarp og effektiv. Det betyder nærmere bestemt, at du bliver bedre til at løse problemer og til at løse opgaver kreativt og effektivt. En anden af de mange fordele er, at du kan sove dig fra stress. Søvn får nemlig flere af dine stresshormoner til at forsvinde. Omvendt stiger antallet af stresshormoner, hvis du ikke får søvn nok.

   En god og uforstyrret søvn kommer af flere ting. Den rette madras er en af dem. Med en Schramm madras kan du få en helt unik model, så her er forudsætningerne for, at du slapper af og falder hurtigt i søvn, samt at du sover uforstyrret natten igennem helt i top.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge