Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Schramm » Senge

Schramm senge

Her på siden finder du vores udvalg af Schramm senge. Når du vælger en seng fra tyske Schramm, får du et helt unikt produkt. Schramm står nemlig bag noget så sjældent som skræddersyede senge. Så hvis du kunne tænke dig en seng, der passer til dig helt ned til den allermindste detalje, er dette mærke et rigtig godt bud. Leveringstiden er otte uger, men så får du også en håndlavet seng, som er anderledes fra alle andre senge, du nogensinde har haft.

Hos Schwarz Senge er vi utroligt stolte over at forhandle et mærke som Schramm, der er et godt eksempel på tysk kvalitet, når den er helt i top. Hos os finder du både luksuriøse kontinentalsenge og elevationssenge fra Schramm. Elevationsbunden kan kombineres med din egen sengeramme, men du kan også vælge et komplet system.

Det luksuriøse hos Schramm sengene skyldes også materialerne. Du kan glæde dig til den bedste kvalitet i form af silke, uld, kashmir og lignende.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Schramm senge giver dig en unik kvalitet

   Eventyret om Schramm begyndte helt tilbage i 1923. Dengang var Schramm et værksted, der arbejdede med polstring og saddeltøj. Fra midten af 1960’erne begyndte produktionen af madrasser, og siden fulgte adskillige sengekreationer.

   Mærket har i dag slået sit værd fast, blandt andet ved at være modtager af forskellige priser. Kvaliteten du finder hos Schramm er uden sidestykke, og Schramms produkter er så langt fra masseproduktion som noget kan være.

   Så hvis du holder af lækre, unikke kvalitetsmøbler, er Schramm senge sikkert noget, der vil falde i din smag. En seng fra Schramm vil passe perfekt ind i det kvalitetsbevidste hjem.

   Snart kan du glæde dig til at gå i seng hver aften – i en håndlavet seng, der er skræddersyet til netop dig, af de bedste materialer.

   Fremtiden vil takke dig, fordi du valgte en Schramm seng

   Udover at du, din familie og dine kolleger kan nyde, at du er glad og veludhvilet, kan din Schramm seng også få positiv indflydelse på fremtiden i et lidt længere perspektiv. Schramm sengene indeholder nemlig Talalay naturlatex, og dette materiale er langt mindre energikrævende, når det skal forarbejdes end syntetiske materialer. Så en seng fra Schramm er også en miljøvenlig løsning.

   Du er altid velkommen til at komme ind til Schwarz Senge, hvis du vil vide mere om de unikke senge fra Schramm. Vi har en stor specialviden om senge, så vi skal nok hjælpe dig med at blive afklaret omkring dit valg. Du finder os på Østerbro i København.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge