Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Schramm » Sengebunde

Schramm sengebunde

Schwarz Senge er den eneste danske forhandler af det traditionsrige tyske mærke Schramm. Schramm er måske ikke et kendt mærke herhjemme, og det synes vi er synd, for de står bag nogle af de allerbedste senge i verden. Schramm er det ideelle valg til dig, der ikke vil have en standardløsning. Schramm giver dig mulighed for at få skræddersyet en helt unik seng, og alle senge fra det tyske kvalitetsmærke fremstilles efter mål og bygges i hånden af naturmaterialer – eksempelvis kashmir, silke og talalay-latex. Du bør dog vide, at der er otte ugers levering – men så får du også din helt egen luksusseng, som er formet efter din ryg og har personlige detaljer hele vejen igennem.

Men Schramm laver mere end senge. På denne side bliver du præsenteret for solide Schramm sengebunde. Måske skal din Schramm sengebund være en elevationsbund? Med den rette elevationsbund kan du nemt opgradere sengen til elevationsseng – en sengetype, der giver dig fleksibilitet i mange situationer.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Schramm sengebunde giver dig den komfort, du drømmer om

   Søvnen er vigtig – det viser forskning gang på gang. Og du har sikkert selv mærket, hvad en god søvn kan gøre af underværker for både det mentale og fysiske velvære. Hvis du vil give dig selv optimale forudsætninger for at sove godt, er det rette sengeudstyr en vigtig faktor. Men hvad skal der til for at forbedre komforten i dit tilfælde? Måske er det en ny sengebund?

   Tag evt. et kig på Schramm sengebunden med elevation her på siden. Når du opgraderer din seng til elevationsseng, kan du justere din soveposition, så du ligger optimalt natten igennem, uanset din fysik og dine sovevaner. Hvis du ønsker en seng, som er god at sidde i, er en elevationsseng også et perfekt valg.

   Det er nemt at opgradere til elevationsseng med en Schramm sengebund

   Hvis du har en forholdsvis ny madras, som du er rigtig tilfreds med, kan det være en smart løsning at investere i en sengebund fremfor en helt ny seng med elevation. På den måde beholder du din gode madras, samtidig med at du sparer penge.

   Du er altid velkommen til at kontakte Schwarz Senge, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din seng egner sig til en Schramm sengebund med elevation. Du skal heller ikke tøve med at ringe til os eller besøge vores store forretning, hvis du er usikker på, om en elevationsbund er den rette løsning til dine behov. Vores dygtige medarbejdere er specialuddannede i alt det, der har med senge at gøre, så du får en grundig vejledning.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge