At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Schwarz Senge » Hovedpuder

Schwarz Senge hovedpuder

Hos Schwarz Senge sælger vi ikke bare udstyr til soveværelset. Vi producerer også selv. Vores Schwarz Senge hovedpuder, som du kan se på denne side, er af bedste kvalitet og til super gode online priser. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til kvalitetsprodukter til soveværelset, da søvnen er helt fundamental for hvert menneskes velbefindende.

Hos os finder du Schwarz Senge puden, som er lavet af de fineste hvide gåsedun. Vi har mange variationer af denne luksuspude – tag et kig og se, hvilken pude du mener passer bedst til dig. Det er vigtigt at få en god nats søvn, og vores Schwarz Senge hovedpuder er designet lige præcist til det formål.

Hvis du er i tvivl om selv det mindste, skal du ikke tøve med at spørge vores dygtige medarbejdere til råds. Det er vigtigt, at du ender med den helt rigtige pude, så du får optimal støtte og dermed en god søvn.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Vælg en Schwarz Senge hovedpude i høj kvalitet, men til en lav pris

   Ovenfor ses vores udvalg af Schwarz Senge hovedpuder, som vi selv står bag. Der er tale om puder i topkvalitet, samtidig med at vi kan tilbyde dig nogle af markedets allerbedste priser. Og det er et held, for alle fortjener at kunne købe godt soveudstyr, så de får skabt forudsætninger for en optimal søvn.

   Søvnen spiller nemlig ind på et utal af områder i dit liv. Det gælder områder som reaktionsevne, hukommelse og humør, for blot at nævne et lille udpluk fra den lange liste. Men hvilken pude kan bidrage til et sundt sovemiljø i netop dit tilfælde?

   Få grundig vejledning af producenten, når du kigger på Schwarz Senge hovedpuder

   Du finder vores lækre gåsedunspude i flere størrelser, så du kan faktisk vælge Schwarz Senge hovedpuder til hele familien. Måske mangler du barnets første pude? Eller trænger du selv eller både du og din partner til en ny pude, der sikrer støtte natten igennem? Vi forhandler lave, mellem og høje puder, der former sig efter nakken.

   Det er nok de færreste, der tænker nærmere over pudetyper i det daglige, og derfor kan det være svært helt præcist at vide, hvad der er det optimale valg. Men hos Schwarz Senge kan får du en grundig vejledning, da alle vores medarbejdere tager sig god tid til hver en kunde. Selv ikke den mindste præference bliver overset, når du handler os hos. Det gælder selvfølgelig også, når du kigger på hovedpuder fra egenproduktionen.

   Hvis du værdsætter at være direkte i kontakt med producenten, kan du evt. spørge efter Schwarz Senge hovedpuder, når du besøger vores butik.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge