At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Schwarz Senge » Sengebunde

Schwarz Senge sengebunde

Vi er stolte af at kunne byde dig velkommen til vores udvalg af egenproducerede sengebunde. Sengebundene er i høj kvalitet, og samtidig finder du dem til nogle af de bedste online priser. Faktisk er Schwarz Senge sengebunde kendte for kombinationen af på den ene side deres gode, solide kvalitet og på den anden side flotte, favorable priser, som er til at overskue. Sengebundene du finder her passer alle til vores Schwarz-senge.

Blandt varerne fra vores egen kvalitets- og prisstærke produktion kan du se nærmere på forskellige elevationsbunde. Vi har elevationsbunde i diverse størrelser – skal du bruge en elevationsbund på 85 x 190 eller 120 x 200? Eller noget helt tredje? Du finder f.eks. modellen med skulderfunktion, hvilket betyder, at lamellerne ved skulderzonen er mere elastiske.

Tag et kig på siden og find den Schwarz Senge sengebund, der passer bedst til dig og dine behov. Og tøv ikke med at kontakte os – vi er selvfølgelig eksperter i at vejlede i vores eget mærke.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Opgrader din seng med en Schwarz Senge sengebund

   Ovenfor ses vores udvalg af Schwarz Senge sengebunde. Det kan være, at din nye drømmebund er iblandt dem. Det er meget individuelt, hvilken type seng og sengebund man ønsker, da vores kroppe er vidt forskellige.

   For mange kan en elevationsseng være utroligt praktisk. Hvis du allerede har en god seng, kan løsningen for dig måske være en elevationsbund. Det er i hvert fald en nem og billig måde at opgradere til elevationsseng på.

   Inden længe kan du nyde den særlige komfort ved en elevationsseng takket være din nye bund. Hæv og sænk hoved- og fodende efter behov – f.eks. når du vil læse. Det kan også være, at du har problemer med at falde i søvn. Så skulle du prøve at hæve hovedende og fodende – det virker nemlig afslappende, og når du slapper af på denne måde, er der ikke lang vej til, at du falder i søvn.

   I tvivl om dit valg? Vi hjælper dig med at finde den rette Schwarz Senge sengebund

   Det er ikke hver dag, du skal ud for at finde en ny sengebund eller seng. Måske står du i den situation, at du vakler mellem, om du skal vælge en seng eller en sengebund. Begge dele er en større investering, selvom der er penge at spare ved f.eks. at vælge en elevationsbund fremfor en elevationsseng.

   Vi er heldigvis altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Kom forbi vores forretning på Østerbro i København, hvor du kan få en snak med producenten bag Schwarz Senge sengebundene.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge