Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Selecta » Madrasser

Selecta madrasser

Nedenfor ses vores udvalg af Selecta madrasser, som er kendt for deres gode kvalitet til meget fornuftige priser.

Hos Schwarz Senge stræber vi efter at have de bedste Selecta madrasser på lager. Vores madrasser fra Selecta er madrasser, som kan hjælpe dig til at få en skøn nattesøvn. Madrasserne fås i forskellige størrelser, og flere af modellerne fås også i forskellige hårdhedsgrader. Og det er til nogle af de bedste online priser.

Se f.eks. nærmere på skummadrassen med syv kropsvenelige funktionszoner og markant skulderkomfortområde. Du finder også modellen med smidig koldskumskerne og varianten med laget, der giver en blød, ja næsten vægtløs fornemmelse. Og hvis du mangler en god madras til husets yngste, er det også her, du finder den. Vi forhandler nemlig børnemadrassen, der tager højde for barnets skiftende alder og vægt. Det er en madras, som vil sikre dit barn den nødvendige støtte af rygsøjlen i mange år frem.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Køb komfortable Selecta madrasser til hele familien – til en god pris

   På denne side finder du vores flotte udvalg af Selecta madrasser. Der er tale om madrasser, som giver den rette støtte og dermed gør det nemmere for kroppen at slappe af og falde i søvn. Kroppen får selvfølgelig også den rette støtte natten igennem. Hvis du gerne vil give dig selv gode forudsætninger for at opnå en dyrebar nattesøvn og samtidig ønsker at gøre en god handel, er en madras fra Selecta et godt bud. Selvom priserne er overkommelige, er Selecta et mærke, der byder på lækre materialer og streng kvalitetskontrol.

   Leder du efter en madras med smidig koldskumskerne, en madras der nærmest giver en følelse af vægtløshed eller noget helt tredje? Måske er du heldig at finde madrasser til hele familien hos dette mærke, da vi også forhandler børnemadrassen, som giver optimal støtte til barnets rygsøjle.

   Vi vejleder dig og familien i Selecta madrasser, så I alle kan sove godt

   Det kan være, at husets børnemadras er blevet brugt af mere end et barn og nu trænger til at blive skiftet ud, så den yngste også får den rette støtte. Eller er det ved at være længe siden, at hele familien har fået nye madrasser?

   Det kan være lidt af en mundfuld at købe nye madrasser til hele familien, men det er dog ikke noget, vi ikke kan klare hos Schwarz Senge. Vi er altid parat til at finde den helt rigtige Selecta madras til dig og familien. Det eneste I skal gøre er at besøge os eller kontakte os – vores specialuddannede personale giver jer en professionel rådgivning.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge