Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Selecta » Senge

Selecta senge

På denne side finder du vores udvalg af Selecta senge. Disse senge er i topkvalitet og er til dig, som ikke går på kompromis med din seng. Man bruger mange timer i sengen, og en god seng medvirker til, at du kan sove tungt og dermed blive udhvilet til næste dags udfordringer. Selecta senge er heldigvis bygget til at behage dig.

Selecta senge har en fantastisk komfort. Men det er ikke bare komforten, der spiller ind, når du skal slappe af og sove godt. Design og farver har også betydning for, om du får skabt en behagelig og afslappet stemning i soveværelset. På denne side har du mulighed for at tage et kig på sengebunden, som du selv kan vælge betræk til. Du finder betræk i mange forskellige farver – eksempelvis blå, rød og grå.

Vi glæder os allerede til at se dig i vores forretning, som ligger på Østerbro i København. Her vil vores eksperter svare på alle dine spørgsmål samt selv stille de spørgsmål, der hjælper dig med at blive afklaret omkring, hvad du skal vælge.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Skab en Selecta seng efter dit eget hoved

   Ovenfor ses vores udvalg af de flotte og behagelige Selecta senge. Disse senge er i den absolutte topklasse indenfor senge.

   Og hvis du holder af at sætte dit eget præg på møbler, har Selecta også meget at byde på. Tag evt. et kig på sengebunden, som har et hav af betræk at vælge mellem. Du kan eksempelvis bruge betrækket til at tone soveværelsets farvesammensætning. Du kan også gå efter din yndlingsfarve, da det måske netop er den farve, der får dig til at slappe af.

   Sengebunden er desuden fleksibel på andre måder. F.eks. kan du tage betrækket af, så det nemt kan vaskes. Sengebunden findes også i en udgave med elevation, så du kan få en elevationsseng.

   Den smarte sengebund fra Selecta har vi i mange forskellige størrelser – både når det kommer til længder og bredder. Hvad skal du bruge – 90 x 210, 160 x 220 eller noget helt tredje?

   Vi gør vores ypperste for at sikre, at du finder den rette Selecta seng

   Det er ikke altid let at finde den perfekte seng, men en seng fra Selecta er et rigtig godt bud. Alligevel kan det sagtens være, at du har spørgsmål, da en seng ikke lige er noget, du køber hver dag. Og da sengen spiller en stor rolle for dit fysiske og mentale velbefindende, er det vigtigt, at du finder den rette model.

   Hvis du skulle have spørgsmål til vores Selecta senge, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil som altid gøre vores ypperste for at finde den løsning, som passer bedst til dig.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge