Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Selecta » Sengebunde

Selecta sengebunde

Det er med stor glæde, at vi her på denne side kan præsentere dig for vores udvalg af Selecta sengebunde. Sengebunde fra Selecta udmærker sig ved deres gode kvalitet til fine priser. De har allerede forbedret rigtig mange danskeres nattesøvn, og nu har du også mulighed for at investere i en af de ergonomiske sengebunde.

På denne side bliver du blandt andet præsenteret for sengebunden med en meget flad konstruktion – denne model har lameller med en særligt høj slidstyrke, for blot at nævne en af sengebundens mange fordele. Det kan også være, at du leder efter en sengebund, der kan fås med elevation? Du finder den lige her.

Læs mere om de forskellige Selecta sengebunde, som forhandles her hos Schwarz Senge ved at klikke på de enkelte produkter.

Hvis du har lyst til at teste bundene i virkeligheden, kan det gøres i vores fysiske forretning på Østerbro i København.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Giv dig selv en god søvn med en Selecta sengebund

   Hvis du har problemer med at sove eller af andre grunde har truffet en beslutning om at investere i en ny og bedre seng, er det tyske mærke Selecta et af dem, der bestemt er værd at se nærmere på. Vi er stolte af at kunne kalde os forhandler af Selecta, som er et godt eksempel på tysk kvalitet, som man altid kan stole på.

   Og det er vigtigt at kunne stole på sit sengemærke. For søvnen har betydning for utroligt mange aspekter af dit liv, sikkert flere, end du lige tænker over til hverdag. En ideel søvn resulterer f.eks. i, at dine muskler yder optimalt. En god, lang søvn giver dig også mentalt overskud, livsglæde og meget mere, som har betydning for din dag.

   Ovenover er det vores flotte sortiment af Selecta sengebunde, du kan se nærmere på. Selecta sengebunde findes i flere størrelser og varianter, så du burde kunne finde en model, der passer til dig.

   Vi hjælper dig med at finde den rette Selecta sengebund

   Sengebundens udformning, tykkelse, antal af lameller og lignende har stor betydning for den unikke karakter af din seng. Når du vælger mellem vores Selecta sengebunde, bør du desuden overveje, hvilken madras du ønsker, da sengebund og madras skal passe sammen. FR6-serien med Selecta sengebunde er værd at fremhæve – du finder den i vores udvalg.

   Vi hjælper dig selvfølgelig, hvis du er i tvivl om sammensætning eller i det hele taget i tvivl om noget, der har med dit valg af sengebund at gøre. Snart ligger du trygt og godt på et solidt fundament, der passer perfekt til dig.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge