Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Selecta » Tilbud/Udsalg/Restsalg

Selecta tilbud

Selecta er en tysk producent, der står for både udvikling, design og fremstilling. Det tyske mærke evner at kombinere materialer af højeste kvalitet med et design, der er unikt, selvstændigt og moderne. Fremstillingen sker altid med respekt for de fantastiske materialer, der anvendes, og produkter fra dette brand har en god holdbarhed. Selecta er et af de mærker, som vi hos Schwarz Senge har størst tiltro til.

På denne side bliver du præsenteret for forskellige gode tilbud fra Selecta. Så hvis du holder af at spare penge og samtidig anskaffe dig et produkt i en solid kvalitet, er det måske her, du kan gøre dit næste kup. Måske at du er heldig, at vi lige netop har den sengeramme, madras eller lignende, som du mangler hjemme i dit soveværelse.

Husk, at du altid kan spørge os til råds, hvid du er i tvivl, om du nu også har fundet det helt rette tilbud fra Selecta. Selvom det er dejligt at spare penge, skal valget også være det optimale til netop dig.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Tilbud på Selecta gør priserne endnu bedre

   Selecta-produkter er lig med tysk håndværk, når den er bedst, og vi kan kun anbefale dette mærke, som står for en virkelig høj kvalitet i forhold til prisen. Og på denne side finder du så tilbud på Selecta – som bare gør priserne endnu bedre.

   Men før du lader dig rive med af de gode tilbud på Selecta, vil du sikkert gerne vide lidt mere om, hvad du får, når du vælger Selecta. Selecta er banebrydende, når det handler om at skabe unikke løsninger til soveværelset. Firmaet står bag solide senge, madrasser, lamelbunde og sengerammer, der holder i mange år.

   Med Selecta-produkter får du også produkter, som er håndlavede. Det bliver aldrig så dyrt, som det måske lyder, da alt fra dette mærke tilbydes til rigtig fornuftige priser her hos Schwarz Senge. Og med et tilbud oveni, kan du kun ende med at blive en glad køber.

   Vi hjælper dig med at finde det rigtige tilbud fra Selecta

   Måske har du her på siden fundet et tilbud fra Selecta, som ser ud til at være det perfekte valg til dig. Men hvordan bliver du sikker på, om det nu også er det? Det er meget vigtigt, at du vælger det helt rigtige soveudstyr. Søvnen har en stor indflydelse på blandt andet dit fysiske og mentale velbefindende.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge