At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Senge

Senge

Sengen er en af de ejendele, som har størst betydning for ens liv og ens velvære. Gode senge giver en bedre og mere harmonisk søvn. Det er en kendt talemåde, at der er mange ting, man kan gå på kompromis med, men senge bør ikke være en af dem. Dårlige senge kan give søvnunderskud, som medfører stress, som påvirker dit arbejdsliv osv., imens gode senge giver mere overskud i hverdagen. Udvalget af senge hos os er sammensat med fokus på kvalitet. Du finder naturligvis billigere senge modeller andre steder, men du får ikke den samme valuta hos discount sengeforhandlerne. Vores senge er i en helt anden boldgade. Vælg imellem modeller fra nogle af de mest velrenommerede brands på markedet som Carpe Diem beds of Sweden, Dunlopillo, Jensen Beds, Schramm, Getama, Curem og Röwa.

Elevationssenge Continental senge Boxsenge Sengerammer

Vi står altid klar med rådgivning, og vi tilbyder også en rygtest, så vi bedre kan finde frem til den seng, der passer bedst til din krop. Bestil testen online, og kom forbi Schwarz på Østerbro og mærk vores mange behagelige senge på egen krop.
Når du skal købe nye senge, er det netop vigtigt, at du gør dig klart, hvad du har brug for. Forskellige personer har forskellige behov. Nogle foretrækker og sover bedst på en blød madras, imens andre trives bedre på nogle mere faste senge og madrasser. Skal du have mest muligt ud af sit nye senge køb, vil vi her hos Schwarz derfor til enhver tid anbefale dig at købe dine senge hos en kompetent forhandler, der besidder den rette ekspertise, når det gælder senge. Vore dygtige medarbejdere står altid klar til at rådgive dig, når du står og skal finde en eller flere nye senge til dit hjem.
Vores lækre udvalg af anerkendte mærker inden for senge er med til yderligere at sikre dig, at du får et produkt, der besidder en høj grad af kvalitet, og som giver dig den rette støtte og komfort, når du lægger dig til at sove om natten.
Har du lyst til at komme forbi vores forretning på Østerbro, er du altid velkommen. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring vores kæmpe udvalg af senge. Så har du desuden mulighed for at sammenligne komforten og følelsen af de mange senge på egen krop, inden du træffer din endelige beslutning.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge