Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Senge » Boxsenge

Boxsenge

Hos Schwaz Senge forhandler vi mange udsøgte boxsenge i forskellige mål. Du finder f.eks. boxsengen på 180 x 200 lige her. Og vi er stolte af at kunne præsentere dig for mærkerne Carpe Diem beds of Sweden, Jensen Beds, Dunlopillo og Getama. Hos os finder du f.eks. den elegante og eksklusive boxmadras, der tager brugen af naturmaterialer til et særligt højt niveau. Du kan også se nærmere på madrassen, der tilpasser sig perfekt efter din krop – madrassen aflæser din krops konturer og former sig efter din liggeposition. Vi forhandler ligeledes varianten med fantastisk smidighed og materialer af høj kvalitet – til en overkommelig pris.

Du er meget velkommen til at komme forbi vores forretning på Østerbro. Her kan du prøve masser af flotte senge og få al den vejledning, du har brug for. Hvis du ønsker at blive en smule klogere på boxsenge her og nu, kan du læse mere længere nede på siden.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   En boxseng giver dig masser af komfort

   Du kan finde boxsenge online eller i vores store butik på 500 kvadratmeter på Østerbro. Men hvad er en boxseng egentlig for noget? Denne sengetype indeholder et fjedersystem, der ligger på en fast ramme. Derfor kan madrassen ikke bøjes. De forskellige fjedre i madrassen følger kroppens linjer, og det giver dig masser af komfort. Det er noget, der kan mærkes, når du skal i gang med dagen. Når du har sovet godt, har du langt mere energi, og det hele kører lidt lettere.

   Få vejledning og rygtest, når du køber din boxseng

   Vi har alt i boxsenge til kunder, der gerne vil have en enkelt opbygget seng. Køb din seng hos Schwarz Senge og oplev forskellen på en normal seng og en af vores.

   Før du træffer dit valg, vil du nok gerne være sikker på, at du nu også har fundet den helt rigtige seng. Vi er klar til at give dig en velkvalificeret vejledning, og vi tilbyder dig endda at udføre en rygtest. Denne rygtest gør os endnu bedre i stand til at finde frem til den rette seng ud fra dine mål. Du bestiller tid til testen online.

   Inden du besøger os, kan du også forberede dig ved at tage et kig på vores senge her på siden. Måske kan det sætte gang i dine drømme og ønsker. Men du kan også bare komme forbi – vi har den viden, der skal til, for at du får den helt rigtige seng.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge