At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Senge » Sengerammer

Sengerammer

Vi tilbyder landets bedste udvalg af sengerammer fra Getama, Kaagard, Röwa og Villy Nørgaard. Vores sortiment består af robuste rammer, der er skabt til at kunne holde i mange år. Men vores modeller er ikke bare slidstærke, de er også veldesignede. Der er tale om vidt forskellige slags rammer i mange forskellige prisklasser. Derfor kan vi med garanti finde den rigtige ramme ud fra dine behov.

På denne side kan du blandt andet se nærmere på sengerammen i tidløst design – du finder denne model i både bøg, eg, kirsebær og farver. Det gælder også for flere andre af vores rammer, at du kan vælge mellem forskellige materialer og farver. Du finder ligeledes rammen med et rigt udvalg af udsøgte betræk, der nemt kan tages af. Men måske er den rå ramme med massive egeplanker og betonben mere dig? Vi forhandler også luksusrammen, der er designet efter dine mål og ønsker. Hvad er du til?

Vælg Side:
  Vælg Side:

   En sengeramme er med til at bestemme stilen i soveværelset

   Sengerammen har meget at sige i forhold til, hvordan din seng ser ud. Men rammen spiller også en stor rolle i forhold til soveværelsets stil. En seng fylder en del, og derfor er rammen ikke til at overse. Heldigvis gør du nemt rammen til en dekorativ medspiller.

   Du kan have forskellige tilgange til valg af sengeramme. Tag f.eks. udgangspunkt i dit soveværelses stil. Hvilken ramme passer bedst ind? Det kan også være, at det efterhånden er mange år siden, at du har ændret på indretningen i soveværelset. Med udgangspunkt i rammevalget kan du skabe et nyt rum. Når først du har valgt en smuk ramme, skal der ikke så meget til for at skabe en ny stil. Vælg f.eks. nye billeder til væggen eller sæt nye vaser i vindueskarmen.

   Vi vejleder dig i at finde den rette sengeramme og meget mere

   Vi hjælper dig gerne med at vælge en ny sengeramme. Det ville være optimalt, hvis du kunne komme forbi vores 500 kvadratmeter sengebutik på Østerbro. Derinde kan vi tage en længere snak om rammer, madrasser, og hvad du ellers har brug for at vide mere om, inden du køber en ny seng.

   Udvalget hos Schwarz Senge består af alt fra komplette senge til sengerammer, dyner og hovedpuder. Vi har ganske enkelt alt, du har brug for, hvis du vil sove bedre. Vi kan varmt anbefale, at du tager vores rygtest, som vil gøre os endnu bedre i stand til at rådgive dig. Det er muligt at bestille tid online.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge