At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Sengebunde » Elevationsbunde

Elevationsbunde

Her hos Schwarz Senge finder du et velassorteret udvalg af elevationsbunde fra Röwa, Selecta og Tempur. Vi har alt i elevationssenge inkl. elevationsbunde, matchende madrasser samt det nødvendige tilbehør som f.eks. fjernbetjeningen. Du kan vælge at købe delene hver for sig, eller du kan købe en samlet løsning.
Vi byder dig velkommen til Schwarz Senge. Vi er en kæmpe sengespecialist med hovedsæde på Østerbro. Kom forbi butikken, og snak med vores eksperter. Vi kan med garanti finde en ny seng til dig, der matcher alle dine behov.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Det er en kæmpe opgradering at skifte til en elevationsseng. Du kan med fordel købe elevationssengen hos Schwarz, og du kan også købe de enkelte dele hver for sig. Vi sælger madrasser, elevationsbunde, puder og alt, hvad du ellers har brug for til at sammensætte din nye seng. Alle vores elevationsbunde kommer fra anerkendte fabrikanter som Tempur, Selecta og Röwa, og disse elevationsbunde er skabt i særdeles holdbare materialer.
   En elevationsseng gør det muligt for dig at føle maksimal komfort, uanset om du skal sove eller læse i en bog i sengen. Hos Schwarz Senge har vi masser af erfaringer med salg og rådgivning vedrørende elevationssenge og elevationsbunde. Du kan bestille alt fra vores sortiment online, men det er helt klart anbefalelsesværdigt at kigge forbi Schwarz Senge på Østerbro, hvis du vil have mere dybdegående rådgivning omkring mulighederne inden for moderne elevationsbunde og -senge.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge