Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Sengebunde » Lamelbunde

Lamelbunde

Her finder du lamelbunde fra Kaagaard, der er et prisstærkt mærke, som har formået at skabe solide og stærke lamelbunde. Vi har også inkluderet produkter fra Kaagaard i vores andre kategorier på hjemmesiden.

I vores udvalg her på siden kan du se nærmere på sengebunden, som udmærker sig ved sin stabile og stærke konstruktion – og så passer den til alle sengerammer. Du vælger selv størrelse, når du klikker ind på produktet. Skal du bruge en lamelbund på 70 x 200, 90 x 200, 120 x 200 eller et helt fjerde mål?

Hos Schwarz Senge har vi stor erfaring med at udvælge de bunde, der egner sig bedst til sengen. Det er hurtigst at bestille online, men hvis du vil se hele vores udvalg på egen hånd, bør du helt bestemt komme forbi Schwarz Senge på Østerbro. Der har vi en kæmpe specialbutik med madrasser, senge, sengebunde, dyner, tilbehør og meget andet.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Lamelbunde fra en stilsikker producent

   Kaagaard har skabt mange stilsikre og tidløse produkter til soveværelset, og vi sælger derfor også et stort udpluk af de tilgængelige sengeartikler fra Kaagaard på siden her, såsom lamelbunde. Kaagaard er en møbelfabrik fra Kjellerup, der anvender de nyeste produktionsteknologier til at fremstille holdbare møbler til soveværelset, blandt andet deres anerkendte bunde til sengen. Kaagaard blev etableret tilbage i 1960. Kaagaard er en familieejet virksomhed, som har skabt sengeartikler til stærke priser, hvor alle kan være med. Og hvis du udover stærke priser er glad for enkle og rene linjer, som man ikke sådan lige bliver træt af, ja, så tror vi, at Kaagaard er et mærke, der vil falde i din smag.

   Vi hjælper dig med at finde den rette lamelbund

   Hos Schwarz Senge skal du nok finde den rigtige lamelbund til din seng. Vi forhandler selvfølgelig også alt det andet til sengen og til soveværelset, som du er på udkig efter. Og du skal endelig ikke tøve med at kontakte os eller komme forbi Schwarz Senge på Østerbro, hvis du kunne bruge lidt hjælp eller inspiration til at finde de helt rigtige produkter. Vi lægger stor vægt på service og på at præsentere dig for de produkter, der passer bedst til dine behov. Vi glæder os til at se dig hos Schwarz Senge og til at sælge dig lækre lamelbunde til din seng. Inden længe ligger din madras på en solid bund, så du trygt kan lukke øjnene og drømme sødt.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge