Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Sengebunde » Planbunde

Planbunde

Hos Schwarz Senge forhandler vi planbunde fra Kaagaard, Röwa, Selecta og Tempur. Derfor er det kun robuste og holdbare sengebunde, du finder her. Kaagaard skaber prisstærke rammebunde med mulighed for at regulere hårdheden. Planbunde fra Röwa, Selecta og Tempur er alle gode valg, hvis du har en kompromisløs tilgang til kvalitet. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde en passende sengebund. Du er mere end velkommen til at søge vejledning hos vores eksperter, hvis du er det mindste i tvivl.

Vores udvalg rummer blandt andet planbunden, der har en skulderzone, som er blødere end resten. Resultatet af dette er, at skulderen kan synke dybere ned. Denne model har desuden en mellemzone, der let kan justeres i fastheden. Du finder også rammen i massivt bøgetræ, som er overfladebehandlet med naturlig linolie – der er her tale om en særligt lækker og eksklusiv ramme. Alt det og mere finder du i vores udvalg her på siden.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Planbunden er med til at give dig fleksibilitet

   Planbunden er fundamentet i sengen. Heldigvis er det meget nemt at udskifte bunden i din planseng, ligesom du også nemt kan udskifte plansengens andre dele. Med den rette bund kan sengen hurtigt og billigt blive så god som ny.

   Den nye planbund er ikke kun en fordel, hvis du vil spare penge. Det er den også, hvis du er særligt glad for din seng. Måske har du haft din nuværende seng i mange år. Det kan ligefrem være, at det er den bedste seng, du har haft. Hvis du har sengen, der passer perfekt til dig, er det bare at udskifte delene, når de bliver slidt op, eller når du ønsker dele, der passer til nye behov, der opstår henad vejen.

   I tvivl om valg af din næste planbund? Vi vejleder dig

   Hos Schwarz Senge har du altid mulighed for at få rådgivning, når du skal vælge den rigtige bund til din seng. Vores eksperter er parate til at hjælpe dig med at vælge mellem det store udvalg af planbunde.

   Vores specialister kan hjælpe dig med at finde en perfekt sengebund. Det eneste, du skal gøre, er at tage kontakt til os. Du finder vores e-mailadresse og telefonnummer i venstre side. Det er endnu bedre, hvis du har tid til at besøge os på Østerbro. I vores 500 kvadratmeter store butik står vores specialister klar til at rådgive dig, så du kan få valgt en ordentlig planbund, madras, dyne, eller hvad du ellers søger efter.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge