At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Sengegavle » Polstrede gavle

Polstrede gavle

Hos Schwarz Senge kan du købe polstrede gavle til særdeles stærke priser. Klik på en af modellerne, og læs mere. Vi tilbyder Carpe Diem og Dunlopillo polstrede gavle. Vi giver dig også de bedste priser på polstrede gavle fra TM Line, Tempur og Getama.
Du kommer ikke til at fortryde at vælge polstrede gavle hos os. Vi har specialiseret os i senge og andre ting til soveværelset. Vores eksperter hjælper dig gerne, hvis du kontakter os på mail eller telefon, eller hvis du aflægger visit i vores store udstilling på Østerbro.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Hos Schwarz Senge finder du polstrede gavle til ethvert soveværelse. Du kan hente besparelser på polstrede gavle fra anerkendte producenter som Getama, Dunlopillo, Carpe Diem, Tempur og TM Line. Udover polstrede gavle sælger vi også trægavle, madrasser, sengebunde og naturligvis komplette senge. Du finder også andre ting til soveværelset som sengeborde.

   Hos Schwarz Senge har vi eksperter, der altid er parate til at rådgive dig. Vi retter særligt fokus på kundens situation, og i fællesskab finder vi frem til den sengegavl eller den madras, der bedst passer til kundens behov. Foretag et godt køb hos Schwarz Senge, uanset om du kigger efter polstrede sengegavle, hovedpuder eller dyner. Vores udvalg består af eksklusive modeller og lidt mere prisvenlige modeller. Der er noget til alle menneskers soveværelse hos Schwarz Senge. Vi har en kæmpe butik på Østerbro, men det er også muligt at bestille sengeartikler til lave priser på denne webshop.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge