At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Sengegavle » Polstrede gavle

Polstrede gavle

Hos Schwarz Senge kan du købe smukke sengegavle til særdeles stærke priser. Klik på de forskellige modeller for at se mere. Vi tilbyder polstrede gavle til senge fra mærkerne Carpe Diem og Dunlopillo. Vi giver dig også de bedste priser på gavle fra TM Line, Tempur og Getama.

Du kommer ikke til at fortryde, at du valgte en polstret sengegavl fra Schwarz Senge. Vi har specialiseret os i senge og et utal af andre ting til soveværelset. Vores eksperter hjælper dig gerne, hvis du kontakter os på mail eller telefon, eller hvis du aflægger os et visit i vores store forretning på Østerbro.

Men før du besøger os, kan du tage et kig på en eller flere af vores sengegavle. Du finder flotte polstrede gavle i eksklusive møbeltekstiler med fine afdæmpede farver som sort og grå – du får ikke bare et lækkert look, men også god harmoni og ro i soveværelset.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Fuldend sengens look med en polstret sengegavl

   En polstret gavl får ikke bare din seng til at se mere indbydende ud – den kan også blive prikken over i’et, når det gælder sengens look. Måske har du allerede det fineste sengetæppe og de fineste pyntepuder. Sæt trumf på med en stilfuld sengegavl, der tilføjer noget eksklusivt, ja, nærmest et kongeligt strejf, til din seng.

   Hos Schwarz Senge finder du stilrene modeller til ethvert soveværelse. Og hos os kan du hente besparelser på sengegavle fra anerkendte producenter som Getama, Dunlopillo, Carpe Diem, Tempur og TM Line. Udover polstrede sengegavle sælger vi også trægavle, madrasser, sengebunde og naturligvis komplette senge. Du finder desuden sengeborde, sengetøj og meget mere til soveværelset.

   Vores eksperter hjælper dig med at finde de bedste polstrede sengegavle

   Eksperterne hos Schwarz Senge er altid parate til at rådgive dig. Hos Schwarz Senge bliver der rettet et særligt fokus på kundens situation, og i fællesskab finder vi frem til den sengegavl eller den madras, der bedst passer til dit behov. Foretag et godt køb hos Schwarz Senge, uanset om du kigger efter polstrede sengegavle, hovedpuder eller dyner. Vores udvalg består både af eksklusive produkter og lidt mere prisvenlige produkter, så der er noget til alle menneskers soveværelse hos Schwarz Senge.

   Du er meget velkommen til at besøge vores kæmpe butik på Østerbro, men det er også muligt at bestille sengeartikler til lave priser på denne webshop. Hvad skal der til, for at du finder den rette gavl til din seng?

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge