Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Tilbud/Udsalg/Restsalg » Restsalg

Restsalg

Her finder du vores restsalg, hvor du ofte vil kunne se nærmere på både nedsatte senge, madrasser og elevationer. Så hvis du kunne tænke dig at købe en ny seng, madras eller lignende fra et kendt mærke til en uhørt lav pris, er det en god idé at kigge udvalget herunder igennem. Det er lige her, du finder udgåede modeller og andre former for restsalg, som vi sælger til stærkt nedsatte priser. I flere tilfælde vil du kunne købe senge, madrasser og elevationer til under halv pris. Der er tale om restsalg af mærkevarer som Dunlopillo, Tempur, Carpe Diem og mange andre stærke navne.

Måske er det lige her, du finder din næste boxmadras, som giver dig den støtte, du har brug for, og som får dig til at vågne frisk og veludhvilet. Det kan også være, at du allerede har fundet den ideelle madras, men mangler sengerammen. Så kan du ligeledes være heldig at gøre en god handel her.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Oplev forhøjet livsglæde med et kup fra vores restsalg

   En god seng eller madras kan virkelig gøre underværker for, om du nyder en god nats søvn eller ej. God nattesøvn giver blandt andet forhøjet livsglæde og overskud i hverdagen. Men de rigtig gode senge fra producenter som f.eks. Tempur, Carpe Diem og Dunlopillo koster grundet deres høje grad af kvalitet og komfort også mere, end du måske umiddelbart er klar til at investere i en seng.

   Heldigvis kan du her i det store restsalg hos os købe senge fra kendte mærker til en brøkdel af nyprisen. Det betyder, at du kan købe en rigtig lækker seng, madras eller elevation hjem til soveværelset til discountpris, selvom der er tale om mærkevarer. Snart vågner du med et smil på læben – klar til at møde dagen med fornyet energi og masser af gåpåmod.

   Restsalg med stærke mærker til stærke priser

   Går du mere op i en god pris frem for, om du får anskaffet dig det nyeste nye til hjemmet? Så er dette udvalg sikkert lige noget for dig. Her kan du tage et kig på fuldt funktionelle madrasser, sengerammer og lignende fra stærke mærker til stærke priser.

   Restpartierne sælger vi ofte til halv pris eller mindre her i kategorien med restsalg. Vores restsalg består af udgåede modeller og lignende, som ikke længere laves af producenterne, eller som af anden årsag er udgået af vores sortiment.

   Hvis du har selv det mindste spørgsmål til vores udvalg her på siden, skal du ikke tøve med at kontakte os.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge