At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Tilbud/Udsalg/Restsalg » Restsalg

Restsalg

Her på denne side finder du vores restsalg af både senge, madrasser og elevationer her hos Schwarz Senge. Kunne du tænke dig at købe en ny seng, madras eller elevation fra et kendt mærke til en uhørt lav pris, er det en god idé at kigge udvalget herunder igennem. Det er her, du finder udgåede modeller og andre former for restsalg, som vi sælger til stærkt nedsatte priser lige her hos Schwarz Senge. I de fleste tilfælde vil du kunne købe senge, madrasser og elevationer i restsalg til under halv pris. Der er tale om restsalg af mærkevarer såsom Dunlopillo, Tempur, Carpe Diem og mange andre stærke navne.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   En god seng kan virkeligt gøre underværker for, om du nyder en god nats søvn eller ej. God nattesøvn giver forhøjet livsglæde og kvalitet i hverdagen. Men de rigtigt gode senge fra producenter som Tempur, Carpe Diem og Dunlopillo koster grundet deres høje grad af kvalitet og komfort også mere, end du måske umiddelbart er klar til at investere i en seng. Heldigvis kan du her i vores store restsalg hos Schwarz Senge købe senge fra disse kendte mærker til en brøkdel af nyprisen. Det betyder, at du kan købe en rigtigt lækker seng, madras eller elevation hjem til soveværelset til discountpriser, selvom der er tale om mærkevarer takket være restsalget. Vores restsalg består af udgåede modeller og lignende, som ikke længere laves af producenterne, eller som af anden årsag er udgået af vores sortiment. Restpartierne sælger vi til halv pris eller mindre her i kategorien med restsalg hos Schwarz Senge.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge