Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Tilbud/Udsalg/Restsalg » Tilbud på sengetilbehør

Tilbud på sengetilbehør

Hos Schwarz Senge finder du et væld af gode tilbud på sengetilbehør og boligtilbehør. Vi har blandt andet skruet priserne helt i bund på et flot udvalg af dyner, puder, sengelinned her i vores udvalg af tilbud på sengetilbehør. Hos Schwarz Senge har vi nøje udvalg de mærker, hvor vi mener, at vores kunder får de bedste produkter. Læs mere om vores gode tilbud på sengetilbehør herunder.

Der er ingen produkter at vise i den ønskede kategori.

Er du på udkig efter nyt sengetilbehør til lave priser? Herover finder du et flot udvalg af gode tilbud på sengetilbehør såsom dyner, puder, sengelinned med videre fra mange anerkendte brands. Hos Schwarz Senge er vi specialister inden for vores felt, og du finder du blandt andet et stort sortiment af produkter fra Carpe Diem, Dunlopillo, Tempur, Selecta, Nørgård m.fl. i udvalget af tilbud på sengetilbehør her på siden.
At købe sengetilbehør kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, og derfor kan det være en fordel at købe især dyner og puder, når der er tilbud på sengetilbehør her hos os. Når du køber tilbud på sengetilbehør og boligtilbehør hos os, er du sikret høj kvalitet til fantastiske priser. Vores flotte udvalg spænder vidt, og i denne kategori finder du alt fra lækre kvalitetsdyner til skønt sengelinned.
Det rigtige tilbud på sengetilbehør er af stor betydning for din nattesøvn og pengepung, og hos Schwarz finder du også noget der passer til dig. Leder du efter ny seng? Vi har også gode tilbud på senge og madrasser.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge