At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Tilbud/Udsalg/Restsalg » Tilbud på udstillingsmodeller

Tilbud på udstillingsmodeller

Herunder finder du et flot udvalg af tilbud på udstillingsmodeller i skønne kvaliteter og designs. Vi har i øjeblikket et flot udvalg af tilbud på udstillingsmodeller til fantastiske priser fra alle de kendte mærker. Hos Schwarz fører vi et stort udvalg af kvalitetssenge, og dette betyder naturligvis også at de tilbud på udstillingsmodeller, som du finder herunder, er i bedste kvalitet.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Når du skal investere i en ny seng, er der flere parametre at tage højde for; skal du have en blød eller hård seng, skal den være med elevation og så videre. Herover finder du et stort udvalg af skønne tilbud på udstillingsmodeller, som du kan sove trygt og godt i de næste mange år. Der vil være en løbende udskiftning af tilbud på udstillingsmodeller herover, da der som sagt er tale om specielle tilbud på udstillingsmodeller, og vi derfor oftest kun har et enkelt eksemplar af hver seng. Hvis du finder lige præcis din drømmeseng under disse tilbud på udstillingsmodeller, er det derfor en god idé at reagere hurtigt. Vælg mellem vores vedholdte udstillingsmodeller fra blandt andre Dunlopillo og Carpe Diem, som er kendt for deres produktion af kvalitetssenge, der passer til brugernes individuelle behov. Er du i tvivl om hvilken type seng, der passer bedst til dig, er du velkommen til at besøge vores store butik på Østerbro i Købehavn, hvor vores erfarne medarbejdere står klar til at vejlede dig. Så er du klar til at slå til, når det rette tilbud på udstillingsmodeller byder sig til.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge