Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Tilbud/Udsalg/Restsalg » Tilbud på udstillingsmodeller

Tilbud på udstillingsmodeller

På denne side finder du et flot udvalg af tilbud på udstillingsmodeller i skønne kvaliteter og designs. Vi tilbyder i øjeblikket flere senge, madrasser og mere fra alle de kendte mærker. Hos Schwarz Senge fører vi et stort udvalg af kvalitetssenge, og dette betyder naturligvis også, at de tilbud på udstillingsmodeller, som du finder herunder, er i bedste kvalitet.

Det kan sagtens være, at det er her, du finder din næste elegante højkvalitetsseng, der giver dig perfekt støtte. Hvis det er en ny madras, du leder efter, kan du også ske at have heldet med dig her. Måske søger du en ny lækker springmadras til sengerammen, du allerede har derhjemme. Eller også forholder det sig omvendt – måske er du på udkig efter en nedsat sengeramme? Skynd dig at se, om vi har en sengeramme, der passer til din smag og til størrelsen på din madras.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Er du klar til at reagere hurtigt på vores tilbud på udstillingsmodeller?

   Når du skal investere i en ny seng, er der flere parametre at tage højde for: Om du skal have en blød eller hård seng, om sengen skal være med elevation osv. Der er mange ting at tænke over, men heldigvis finder du et stort udvalg af skønne tilbud på udstillingsmodeller hos os. Her er sikkert en model, som du kan sove trygt og godt i de næste mange år. Se blandt andet nærmere på vores velholdte udstillingsmodeller fra Dunlopillo og Carpe Diem, som er kendte for deres produktion af kvalitetssenge, der passer til brugernes individuelle behov.

   Husk at være opmærksom på, at der vil være en løbende udskiftning af produkter på denne side. Der er tale om specielle tilbud på udstillingsmodeller, og derfor har vi oftest kun et enkelt eksemplar af hver seng. Hvis du finder lige præcis din drømmeseng under vores tilbud på udstillingsmodeller, er det derfor en god idé at reagere hurtigt.

   Lad vores erfarne eksperter guide dig i vores tilbud på udstillingsmodeller

   Men hvordan kan du være sikker på, at du har fundet en seng eller madras, der vil tjene dig godt i mange år frem? Hvis du i tvivl om, hvilken variant der passer til dine behov og præferencer, er du mere end velkommen til at besøge vores store butik på Østerbro i København. Her er vores erfarne og specialuddannede medarbejdere parate til at guide dig. Vi sørger for at klæde dig godt på til at slå til, når det rette tilbud på en udstillingsmodel viser sig.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge