Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Villy Nørgård » Senge

Villy Nørgård senge

På denne side finder du vores udvalg af Villy Nørgård senge. Som navnet nok afslører, er der tale om en dansk producent. Det er også dygtige danske håndværkere, der laver de håndbyggede senge. Træet forarbejdes med største omhyggelighed, og der er opmærksomhed på hver en detalje.

Sengene fra Villy Nørgård er derfor af topkvalitet – de er til dig, som ikke går på kompromis med din seng. Og sengen er da også et fornuftigt møbel at være kompromisløs omkring. Man bruger mange timer i sengen, og en kvalitetsseng medvirker til, at du kan sove godt og dermed blive udhvilet til næste dags udfordringer. Villy Nørgård senge er heldigvis bygget til at behage dig.

I vores udvalg på denne side finder du smukke sengerammer i vidt forskellige designs. Du bliver præsenteret for det klassiske design, det enkle design, det rå design og det legende design. Flere af rammerne har det til fælles, at de fås i mange forskellige materialer. Skal din Villy Nørgård seng være i bøg, eg, farver eller noget helt fjerde?

Vælg Side:
  Vælg Side:

   En Villy Nørgård seng bidrager til den gode stil i soveværelset

   Ovenfor ses vores udvalg af de flotte Villy Nørgård senge. Disse senge er i den absolutte topklasse indenfor senge. Sengene er håndbyggede på producentens fabrik i Snejbjerg ved Herning. På fabrikken hersker en særlig ro, og der dufter af træ som i gamle dage. Det er her, at dygtige hænder nænsomt forarbejder træet, så det forvandles til et unikt og smukt kvalitetsprodukt.

   Der er tale om et kvalitetsprodukt som vil pynte i soveværelset og bidrage til den gode stil. God stil kan skabe masser af velvære i soveværelset.

   Takket være det varierede udvalg af Villy Nørgård senge tror vi, at det bliver muligt at finde lige den model, der vækker en positiv følelse i dig. Snart har du lige det sovemiljø, du kunne tænke dig.

   Vi hjælper dig med at finde den rette Villy Nørgård seng

   Det er ikke altid let at finde den perfekte seng. En seng fra Villy Nørgård er dog et rigtig godt bud på dette. Men hvilken af de dekorative Villy Nørgård senge skal du vælge? En ny seng er ikke nogen helt lille investering, og du vil sikkert også gerne have sengen i mange år. Så det er vigtigt, at du finder den rigtige.

   Du er selvfølgelig velkommen til at besøge vores forretning, hvor vi kan få os en snak om dine ønsker og behov. Vi tager os altid god tid til den individuelle vejledning, så vi kan finde den løsning, som passer bedst til dig.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge