Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Dunlopillo

Dunlopillo

Dunlopillo har eksisteret siden 1929 og er i dag verdens største madras- og pudeproducent. Materialet, som har gjort brandet berømt, kaldes Dunlopillo Talalay naturlatex. Dette materiale er fremstillet af saften fra gummitræet, som vokser på plantager i Malaysia. Den unikke råvare gennemgår en forfinet fremstillingsproces, som bliver til de bedste madrasser og puder på markedet. Kom ind og se Dunlopillos fulde sortiment af skønne produkter hos Schwarz Senge.

Hos Schwarz Senge finder du blandt andet din nye Dunlopillo-elevationsseng eller Dunlopillo-kontinentalseng. Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige, når det kommer til Dunlopillo-madrasser- og topmadrasser.

Nederst på denne side kan du læse mere om brandet, der opfandt naturlatex. Læs f.eks. om, hvad materialet ellers er blevet brugt til gennem tiderne. Du kan også læse om nogle af de måder, hvorpå brandet skaber en ansvarlig proces i fremstillingen af deres utrolige sengeprodukter.

HovedpuderMadrasserSengeSengegavleTilbehør til sengeTilbud/Udsalg/Restsalg

Dunlopillos vidundermateriale blev skabt med køkkenrøremaskine, bageforme og bageovn

Dunlopillo er den største producent af madrasser og puder i verden, og firmaet har eksisteret siden 1929. Mærket er kendt for materialet, der hedder Dunlopillo Talalay naturlatex. Det kommer fra saften, som man udvinder fra gummitræer i Malaysia. Det er den forfinede fremstillingsproces, der er med til at gøre gummiet til det anerkendte naturlatex, som man finder i madrasser rundtomkring i hele verden. Men hvordan begyndte eventyret?

I 1929 lykkes det Dunlopillo at omdanne flydende latex til skum i madrasser. Det sker ved hjælp af rigelige mængder fantasi, stædighed og pionerånd. Til at starte med bruger man blot en køkkenrøremaskine, bageforme og en bageovn til at skabe vidundermaterialet. Den dag i dag er naturlatex kernen i mærkets produkter.

I begyndelsen blev naturlatex dog brugt til fly- og motorcykelsæder. Senere var hospitaler nogle af de første til at rose madrassernes særlige komfort. I 1960’erne fik rygeksperter øjnene op for produktets kvaliteter.

Dunlopillo byder på kvalitet og en ansvarsbevidst holdning

For Dunlopillo er det ikke det ikke kun vigtigt at skabe enestående kvalitetsprodukter. Mærket bruger mange kræfter på at opføre sig ansvarsbevidst. Dunlopillo holder blandt andet vandforbruget på et minimum, ligesom de anvender solcelleanlæg til deres produktionsbygning. Desuden bliver den overskydende latex fra produktionen forvandlet til brugbart materiale – f.eks. gulvbelægning og indpakningsmateriale.

Det undrer dig sikkert ikke, at vi er storforhandler af puder og madrasser fra det enestående naturlatex-mærke. Kom forbi Schwarz Senge på Østerbro, hvis du vil se vores fulde Dunlopillo-sortiment. Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter, og du har rig mulighed for at spørge os til råds.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge