Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Getama

Getama

Getama er nærmest synonymt med noget ægte dansk. Allerede tilbage i 1899, hvor de fleste sov med halm eller lyng i sengen, udviklede mærket en ny og bedre fjedrende madras, baseret på tørret tang – det er herfra, mærkets navn kommer. Navnet er nemlig en forkortelse af Gedsted Tang og Madras Fabrik. De tørrede madrasser blev en forløber for de lækre madrasser, brandet laver i dag. Med mere end 100 års erfaring ved Getama bedre end de fleste, hvordan man laver madrasser med højeste komfort, hvilket understreges med op til 15 års garanti imod fjederbrud og fjedersætninger.

Så hvis du er til smukt og holdbart dansk design med rødder, der går langt tilbage, er Getama sikkert lige et mærke for dig. Hos os finder du et rigt udvalg fra det danske supermærke – se f.eks. nærmere på boxmadrasser, springmadrasser og topmadrasser. Du finder også elegante sengeborde, sengegavle samt tilbehør som ben og meder. Du har endda mulighed for at foretage et røverkøb i vores udvalg af gode Getama-tilbud.

MadrasserSengeSengebordeSengegavleTilbehør til sengeTilbud/Udsalg/Restsalg

Tang blev startskuddet til Getamas holdbare og komfortable madrasser

Vi er hos Schwarz Senge beærede over at sælge madrasser fra den danske producent Getama. Allerede i 1899 udviklede brandet en innovativ, fjedrende madras, der var baseret på tørret tang. Navnet på brandet er en forkortelse af Gedsted Tang og Madras Fabrik. Det innovative mærke har også været med til at forme den måde, som madrasser er designet på i nyere tider. Der er selvfølgelig sket meget siden slutningen af 1800-tallet, og i dag producerer firmaet en lang række moderne, holdbare og komfortable madrasser.

Hvis du forbinder navnet Getama med mere end madrasser og lignende, er det måske fordi, mærket også har skabt en række andre møbler, såsom sofaer, stole og borde – en af mærkets designere er den internationalt anerkendte Hans J. Wegner.

Getamas lange garanti vidner om kvalitet

Men der er andet end det internationalt anerkendte designnavn Wegner, der vidner om mærket Getamas kvalitet. Det er nemlig sådan, at du får en lang garanti, når du køber en madras fra det danske supermærke. Det, som Getama tilbyder, er en garanti på 15 år, og denne garanti beskytter dig imod fjederbrud og fjedersætninger. Den lange garanti er unik på markedet og vidner om den høje kvalitet, som Getama-madrasser besidder.

Hos Schwarz Senge sælger vi desuden Getama-madrasserne til de bedste priser. Du er altid velkommen til at komme og mærke kvaliteten på madrasserne på egen krop i vores store forretning på Østerbro. Her vil vores specialuddannede og erfarne personale tage sig god tid til at hjælpe dig med at træffe det rette valg.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge