Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Getama » Madrasser

Getama madrasser

Her på siden finder du et flot udvalg af Getamas madrassortiment, som både omfatter topmadrasser, boxmadrasser og springmadrasser fra den danske producent. Når det gælder Getama-madrasser, går kvalitet og komfort op i en højere enhed, og virksomheden står inde for sine produkter i en så høj grad, at der tilbydes hele 15 års garanti på fjederbrud samt fjedersætninger i Getama-madrasser.

Madrasser fra Getama er derfor det rette valg for dig, der værdsætter solid kvalitet. Getama er også noget for dig, der holder af danskproducerede møbler fra mærker med rødder, der går langt tilbage. På denne side finder du eksempelvis springmadrasser – det var den madrastype, som det hele begyndte med for over 100 år siden. I dag er liggekomforten, slidstyrken og det smukke udseende ikke blevet mindre. Vi forhandler også topmadrassen med naturlatexkerne og boxmadrassen med de ekstra mange fjedre, der giver en perfekt tilpasning til kroppen.

Læs mere om udvalget nedenunder og besøg vores forretning, hvis du vil vide endnu mere om madrasserne fra Getama.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Getama-madrassen er et nøje gennemtænkt produkt

   Getama har vist sit værd ved at have produceret madrasser i over 100 år. Selvom der er sket meget siden 1899, og der nu er andet end tang i madrasserne, er den innovative Getama-ånd stadig intakt. Du finder nøje gennemtænkte produkter med lang levetid og en høj komfort blandt udvalget af vores Getama-madrasser.

   I vores udvalg af topmadrasser fra Getama finder du serien 7sover CRAFT Topmadras, som eksempelvis fås i form af 7sover hypersoft topmadrassen, som er en ekstra komfortabel madras med en indbygget kerne af hypersoft skum. Derudover fås Getama-topmadrasser med en kerne af naturlatex, og i tillæg til dette er der mange muligheder for at sætte dit eget præg på valget af madras. Getama-madrasser fås f.eks. i flere forskellige størrelser samt i fire standardfarver.

   Madrastyper fra danske Getama omfatter blandt andet De Luxe serien, 7sover-madrassen i en Natur-udgave med en kerne af ægte naturlatex samt i en bomuldsudgave fremstillet af quiltet bomuldsvat.

   Vi er din stolte Getama-forhandler – læs mere om udvalget af forskellige typer Getama-madrasser her

   Du finder ligeledes de forskellige Getama-madrasser indenfor kategorierne spring- og boxmadrasser. Se f.eks. nærmere på boxmadrassen med ekstra volumen eller springmadrassen, der kan vendes og dermed har to slidflader.

   Det brede udvalg af madrasser gør det nemt at finde en model til netop dig. Du kan få den støtte og blødhed/hårdhed, du foretrækker, og som passer bedst til din kropsbygning og højde. Men uanset hvilken Getama-madras du vælger, garanterer producenten et behageligt, ergonomisk korrekt og støttende produkt i en høj kvalitet med en dertilhørende lang levetid.

   Hos Schwarz Senge ser vi frem til at vejlede dig, så du kan finde lige den madras, der giver dig den bedste søvn.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge