Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Getama » Senge

Getama senge

Med en Getama-seng møder kvalitetshåndværk og flot dansk design hinanden under de bedst mulige forudsætninger. Se nærmere på udvalget af Getama-senge i denne kategori, hvor du har mulighed for at finde danskproducerede senge, som lever op til samtlige krav om både form, anvendelighed, funktionalitet og godt design på et og samme tidspunkt.

Du finder blandt andet en af de mest populære Getama-boxmadrasser her på siden – vel at mærke i en forrygende opdateret version. I denne version er fjedrene endnu bedre, og du kan også nemt blive dejligt afslappet og træt takket være den nye polstring, der består af hørvat, naturskum og andre underskønne materialer.

Du finder derudover den enkle og dekorative ramme, som passer til boxmadrasser, elevationssenge og mere. Du kan også tilvælge en ligeledes lækker hovedgavl, hvis du ønsker det. Måske er det en hovedgavl, der skal til, for at du synes, sengen ser rigtigt fuldendt ud. Eller måske synes du bare, at Getama-gavlen er uimodståeligt dekorativ og vil passe perfekt ind i dit soveværelse.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   En komfortabel madras og en smuk ramme udgør din nye Getama-seng

   Blandt Getamas sengeudvalg finder du den robuste og veldesignede sengeramme ved navn Getama Copenhagen. Getama Copenhagen er med til at skabe Getamas eksklusive soveværelses- og sengemiljø, som er helt i topklasse. Copenhagen-sengerammen er med andre ord et stærkt eksempel på et kvalitetsprodukt fra danske Getama. Rammen fås i flere modeller til både almindelige madrasser, boxmadrasser og elevationssenge fra Getama. Getama-sengerammen findes i bambustræ eller træproduktet MDF, og der er mulighed for at montere Getama-hovedgavlen i modellen Barcelona på selve sengerammen.

   Med en smuk sengeramme og en skøn madras, der passer lige netop til din krop og dine præferencer, får du en Getama-seng, som skaber masser af god energi i soveværelset. Getama-sengen vil gøre dig glad, når du ser den smukke ramme, ligesom du vil blive glad, når du lægger dig på madrassen, der giver dig optimal støtte.

   Du kan nemt personliggøre din Getama-seng

   Hvis du elsker at få indflydelse på detaljerne, når du køber møbler, er en Getama-seng sikkert lige noget for dig. Det er nemlig også muligt at få polstret Getama-gavlen med møbelstof, og dermed skræddersy en endnu smartere, mere personlig og komplet sengeløsning fra Getama.

   Når du vælger en seng fra den danske senge- og madrasproducent, kan du ligeledes vælge mellem flere typer ben og meder i diverse designs og materialer og på den måde sætte et personligt præg på din nye Getama-seng.

   Vi ser frem til at vejlede dig, så du ender med lige den kombination af liggekomfort og look, som passer til dig.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge