Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Getama » Sengeborde

Getama sengeborde

I denne kategori kan du gå på opdagelse i Schwarz Senges nøje udvalgte sortiment af eksklusive Getama-sengeborde, som komplementerer det øvrige sengesortiment fra Getama på bedste vis. Getama-sengeborde fås i en række forskellige designs, som udover at pynte i soveværelset også har en praktisk dimension, da de fungerer rigtig godt som opbevaringsplads.

Men hvilken dekorativ opbevaringsplads passer bedst til dit behov? Har du brug for en hylde til bogen, brillerne eller papirlommetørklæderne? Eller vil du gerne have en skuffe, så du kan få dine ting lidt af vejen? Hos os finder du heldigvis forskellige muligheder. Vi forhandler blandt andet det enkle og elegante natbord med hylde. Men hvis du godt kunne tænke dig denne model med skuffe, kan det ligeledes lade sig gøre. Der er også fleksibilitet, når det kommer til den netop omtalte models materiale – bordet fås både i hvid og i bambus.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   De eksklusive Getama-sengeborde passer perfekt ind i soveværelsets indretning

   Sengebordene fra Getama passer via deres enkle udtryk rigtig fint ind i hjemmets eksisterende soveværelsesmøblement. Sengebordene fra Getama er holdt i et strømlinet og minimalistisk design, hvilket medvirker til, at møblerne nemt kan indgå i den øvrige indretning uden at ”larme” for meget. Og så er Getama-sengebordene lavet i en lækker og eksklusiv stil, som kan være med til at øge din følelse af velvære og afslapning, lige inden du skal sove.

   Udvalgte modeller indenfor Getamas sengebordssortiment fås også som håndlavede unikaprodukter, og producentens håndlavede udgaver af sengeborde er således din garanti for et dansk møbel i absolut topkvalitet.

   Et Getama-sengebord giver ro omkring sovesituationen

   Det er muligt at få Getama-sengeborde både med og uden skuffer samt med eller uden indbygget hylde, alt efter hvad du foretrækker og afhængig af, hvor meget opbevaringsplads, du har behov for.

   Mere specifikt kan du f.eks. se nærmere på sengebordet ved navn Getama Firenze – dette bord er betrukket med lækkert Viking-læder – eller det hvidmalede Getama Paris Sengebord, som også fås i bambus og har en praktisk indbygget hylde samt fås med skuffe. Du finder desuden bordet af typen Getama Ritz – denne variant har en smuk rund form, der giver en god kontrast til sengens firkantede form. Hvis du kunne tænke dig dette sengebord, men drømmer om en anden farve, er det noget, vi kan ordne mod et tillæg. Det samme gælder i øvrigt Getama Paris-bordet.

   Snart har du det Getama-sengebord, der matcher dine ønsker helt perfekt. På den måde opnår du en dejlig tilfredshed omkring sovesituationen. Det kan give dig en god ro – det samme kan selvfølgelig de praktiske opbevaringsfordele.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge