Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Jensen Beds

Jensen Beds

Jensen Beds er et anerkendt skandinavisk mærke, som blandt andet finder inspiration i den skønne norske natur. Mærket blev etableret så tidligt som den 14. februar 1947. De første madrasser, der blev produceret, var sammensat af hestehår og bomuldsvat. Siden da er der naturligvis meget, der har ændret sig. Men en vigtig komponent lever videre hos brandet: Nemlig den stærkt udtalte filosofi om at det både skal ses og føles, at det er en ægte Jensen-madras. Fordi det er så stærk en filosofi, der ligger til grund for Jensen Beds, er vi stolte af at kunne kalde os forhandlere af netop dette mærke her hos Schwarz Senge.

Fra Jensen Beds forhandler vi blandt andet topmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge. En Jensen-seng giver dig perfekt støtte til følsomme områder som ryg, hofte og nakke – uanset hvilken hårdhedsgrad, du vælger.

Du er selvfølgelig velkommen til at prøve vores lækre og luksuriøse Jensen Beds-produkter og samtidig få rådgivning af vores dygtige eksperter. Du finder os på Østerbro i København.

MadrasserSengeSengegavleTilbud/Udsalg/Restsalg

Ingen maskine kan erstatte det unikke håndværk hos Jensen Beds

Jensen Beds er i dag en af Skandinaviens ledende madrasproducenter. Firmaet producerer over 150.000 madrasser om året i Svelvik, som ligger ved Oslofjordens bred. Her findes der en følelse af stolthed og kundskab, som ingen maskine i verden vil kunne erstatte. Dette er også den naturlige årsag til, at navnet Jensen Beds er blevet et begreb både inden- og udenfor de nordiske grænser. Firmaet har vundet stor anerkendelse i mange lande.

Vil du være en del af den skandinaviske succeshistorie? Det kan vi hos Schwarz Senge godt forstå. Du støtter samtidig også op om unikt håndværk, ligesom du – ikke mindst – gør noget godt for dig selv, din krop og din søvn.

Du går aldrig galt i byen med en seng fra Jensen Beds

Hvis du vil være sikker på at få en seng med en rigtig god og kraftig madras, hvor der er tænkt nøje over ergonomien og kvaliteten, så går du aldrig galt i byen med en model fra Jensen Beds. Her hos Schwarz Senge kan vi tilbyde dig et bredt udvalg indenfor både enkelte madrasser, senge samt tilbehør til senge fra det skandinaviske mærke. Derudover vil der også ofte være super tilbud at finde her på siden, så du har mulighed for at gøre en god handel, når det kommer til de lækre, luksuriøse produkter fra Jensen Beds.

Det grundige arbejde, som ligger bag alle Jensen Beds-sengene, er helt i tråd med den service, du finder hos Schwarz Senge. Vi tager os altid god tid til at vejlede den enkelte, så vi ikke overser selv det mindste ønske eller behov.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge