Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Kaagaard's Møbelfabrik

Kaagaard's Møbelfabrik

Kaagaards Møbelfabrik producerer hovedsageligt soveværelsesmøbler i et tidløst design. Du kan også kende Kaagaard på, at de fremstiller soveværelsesmøbler, der giver kunden masser af valuta for pengene. Dette er et af de billigste mærker, vi forhandler hos Schwarz Senge, men kvaliteten fejler ikke det mindste.

Kaagaards Møbelfabrik har siden 1960 fremstillet soveværelsesmøbler i et flot tidløst dansk design. Fabrikken ligger i den lille midtjyske by Kjellerup, så hvis du gerne vil støtte de mindre steder, og samtidig drømmer om en kvalitetsseng til en rigtig god pris, er dette et mærke for dig.

Kaagaards sortiment består blandt andet af senge, kommoder, garderobeskabe og mere, der fremstilles i finerede plader med massive, afrundede kanter eller i malede MDF-plader. Produkterne er velegnede til privatbrug såvel som institutionsbrug. På denne side finder du f.eks. stabile sengebunde og sengerammer til forskellige madrastyper. Dekorative og praktiske Kaagaard-sengeborde i flere størrelser og træsorter kan vi ligeledes klare.

SengeSengebordeSengebunde

Vælg Kaagaards Møbelfabrik og få masser af valuta for pengene

Det er primært soveværelsesmøbler, som produceres af det anerkendte mærke, der hedder Kaagaards Møbelfabrik. Kaagaard producerer både garderobeskabe, senge, kommoder og andre møbler i MDF-plader og finerede plader. Møbelfabrikken fra Kjellerup har skabt mange møbler, som vi her hos Schwarz Senge er begejstrede for. Kvaliteten er nemlig i top på trods af, at priserne er presset helt i bund.

Kaagaard er med andre ord et af de mærker, der tilbyder kunderne mest valuta for pengene. Det er derfor med stolthed, at vi præsenterer et stort udvalg af produkter til soveværelset fra denne danske møbelfabrik.

Kaagaards Møbelfabrik byder på rene og enkle linjer

Når du vælger et produkt fra Kaagaards Møbelfabrik, gør du en god handel, men du får også et møbel i et flot tidløst design. Møblernes rene og enkle linjer kan nemt passes ind i de fleste hjem – sikkert også dit. Uanset om du har et soveværelse fyldt med mange forskellige former og farver, eller om du har en mere minimalistisk stil, kan produkterne fra Kaagaards Møbelfabrik derfor fungere perfekt i din indretning.

Du har mulighed for at få meget mere at vide om Kaagaard ved at kontakte os eller ved at komme forbi vores store fysiske butik på Østerbro. I vores fysiske butik kan du stå ansigt til ansigt med din Kaagaard-forhandler, der ikke kun er ekspert i Kaagaards produkter, men også i at finde den perfekte seng til lige dine behov og ønsker. Vores medarbejdere er specialuddannede og erfarne indenfor alt det, der har med senge at gøre.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge