Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Madrasser

Madrasser

En god madras er en vigtig del af sengen. Det er den, der afgør komforten. Alle vores modeller kommer fra fabrikanter, som vi har fuld tillid til. De er gennemtestede, og hver model er unik. Det er utroligt vigtigt, at du vælger den, der bedst passer til din kropsbygning og dine præferencer. Vi kan naturligvis vejlede dig i sortimentet af madrasser, og vi foretager også en rygtest ganske gratis. Du bestiller testen online. Kom forbi Schwarz Senge på Østerbro og hør meget mere om vores forskellige modeller.

Udvalget hos Schwarz Senge består bl.a. af boxmadrasser, springmadrasser og topmadrasser. Vi sælger løsninger af højeste kvalitet i forskellige mål – også til husets mindste. Heldigvis, for børn har som voksne brug for at sove godt. Med den rette søvn får de mere energi til alt det, de skal lære den kommende dag, for blot at nævne en af de mange fordele ved, at dit barn sover godt.

Topmadrasser Boxmadrasser Springmadrasser Skummadrasser Latex madrasser Rullemadrasser Børnemadrasser Madrasser i Spec. Mål

Styrk dit helbred og meget mere med den perfekte madras

Vores udvalg af madrasser er perfekt til den kvalitetsbevidste kunde, der opprioriterer en god nats søvn. Og vi er ganske sikre på, at de fleste opprioriterer søvnen. For søvnen påvirker vores liv på mange måder.

Med en god lang søvn vil din koncentrationsevne og reaktionsevne eksempelvis være bedre end ved for lidt søvn. Dit helbred bliver også påvirket af, hvordan du sover. Det gælder blandt andet, når det kommer til immunsystemet – du vil være mindre modtagelig over for forkølelse og influenza, når søvnen har været optimal.

Når du har den perfekte madras, bidrager det til den optimale søvn. For med en model, der passer til netop dig, bliver det nemmere at slappe af og dermed falde i søvn. Det vil også være nemmere at få en uforstyrret søvn.

Vores kompetente medarbejdere hjælper dig med valget af madras

Det er helt klart anbefalelsesværdigt, at du kommer forbi vores fysiske butik på Østerbro. Her finder du 500 kvadratmeter fyldt med madrasser, senge, sengebunde og meget andet. I denne forretning står vores kompetente medarbejdere parate til at hjælpe dig med at vælge de madrasser ud, der passer bedst til dig. Hos Schwarz Senge kan du vælge mellem modeller fra Dunlopillo, Carpe Diem, Getama, KOZ og andre mærker. Vi sælger modeller fra kendte producenter, som alle står for en meget høj kvalitet.

Vi vil også anbefale dig at tage vores rygtest. Resultatet er et godt udgangspunkt for at vælge mellem vores forskellige typer madrasser. Vi finder i fællesskab den perfekte variant til dig.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge